Compromís per Pego publica el seu programa electoral sota el lema ‘El Pego que volem’

Afirmen que és un programa fet «com volem governar, amb la participació de totes i tots i amb la màxima transparència perquè, com ens agrada dir, participació i transparència les hem demostrat durant tot el trajecte d’oposició constructiva a l’Ajuntament i, per tant no ens vindrà de nou quan estiguem (estigueu) governant». Es pot consultar a la seua web.
‘El Pego que volem’ és el lema que ha triat Compromís per Pego per a presentar el seu programa electoral per als comicis del 24 de maig de 2015. L’ha fet públic hui mitjançant una nota de premsa, explicant que el presenten ara, «després de setmanes de treball de moltes persones que han volgut decidir i participar del Pego del futur, del Pego que desitgem, ja tenim el nostre programa per a les eleccions».
El portaveu de Compromís per Pego, Àngel Oltra Pérez, qui signa la nota, declara que el «programa l’hem fet com volem governar, amb la participació de totes i tots i amb la màxima transparència perquè, com ens agrada dir, participació i transparència les hem demostrat durant tot el trajecte d’oposició constructiva a l’Ajuntament i, per tant no ens vindrà de nou quan estiguem (estigueu) governant» i és per això que el primer punt de l’índex del programa estan dedicats a la participació i a la transparència.

Així mateix, el portaveu de la formació valencianista agraïx «les aportacions que ha fet tota la gent que ha sigut part del procés d’elaboració del programa, tant assistint a les assemblees sectorials, com mitjançant la pàgina web del col·lectiu, com a traves del correu electrònic o suggerint-nos iniciatives pel carrer. Gràcies, eixa és la millor garantia que el programa és de tots».

Una bona part de la proposta de Compromís per Pego està centrada en els Serveis Socials. Asseguren que en el «programa hem intentat donar el major pes possible a una nova visió dels Serveis Socials com a base de la igualtat de totes les persones i com a base de la reactivació econòmica». És el segon punt del programa que presenten, ‘Serveis Socials i igualtat’.

I, expliquen que, per a aconseguir eixa reactivació econòmica «també hem volgut plasmar una visió del que ha de ser, segons la visió dels que heu elaborat el programa, la política dels principals sectors econòmics del poble». Totes eixes qüestions es recullen en la resta de punts: 3) dedicat a ‘Educació, esports i cultura’; 4) ‘Turisme, comerç i ocupació’; 5) ‘Agricultura i medi ambient’ i 6) ‘Urbanisme’.
1036 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!