Una empresa crearà al Verger el complex lúdic més gran de la comarca


El cost del projecte ascendeix a 2,4 milions i es construirà junt amb les noves urbanitzacions ubicades junt a la N-332. el complex tindrà dos departaments: un dedicat a l’esport i un altre al relax encara que també existirà una zona mixta.

L’equip de govern del Verger (Bloc i PSOE) ha optat per la iniciativa privada per a construir en la zona del Boticari un complex lúdic i esportiva «que serà un referent en la comarca», segons va apuntar el regidor d’Esports, el socialista Esteban Aguilar, en la presentació del projecte bàsic. D’esta manera, l’Ajuntament del Verger cedirà una parcel•la d’equipament de quasi 7.000 metres quadrats en la zona de les noves urbanitzacions perquè una empresa privada construisca el complex i gestione les instal•lacions durant 35 anys. Després, el recinte revertirà al consistori.

Segons l’alcalde del Verger, Manolo Martínez, del Bloc, «el consistori té, per sort, 38.000 metres quadrats de sòl d’equipament que no sabem què fer amb ell i que costa de mantindre»,
per la qual cosa «ens podem permetre el luxe que una parcel•la de més de 6.000 metres quadrats vaja dedicada a aquest complex».

«Les escoles esportives seran les primeres beneficiades d’aquest projecte així com els xiquets del col•legi públic, les joves promeses i les persones més majors», va apuntar Aguilar. L’edil socialista va afirmar que «hi haurà promocions i ofertes per als veïns del Verger» encara que no serà gratuït per a cap ciutadà.

el complex tindrà dos departaments: un dedicat a l’esport i un altre al relax encara que també existirà una zona mixta. La zona dedicada a l’esport comptarà amb un gimnàs (diverses sales), una piscina coberta i dos pistes de tenis i tres de pàdel. L’apartat dedicat al relax estarà compost per una piscina dinàmica, un circuit de SPA i distintes cabines de tractament físic i d’estètica. Finalment, en una zona mixta s’ubicarà el saló social amb un bar, una ludoteca, la terrassa a l’aire lliure i una piscina exterior de recreació. El recinte s’inaugurarà la pròxima primavera, al maig del 2007
550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!