Una baixada de tensió provoca la tercera errada informàtica als jutjats de Dénia

En dos mesos tres errades informàtiques han col•lapsat, respectivament, els jutjats de la comarca. L’apagada tecnològica va afectar tots els ordinadors, faxos i telèfons de l’edifici. Els funcionaris van haver de prendre declaració a mà i van fer ús dels seus propis mòbils per a citar a declarar. El secretari autonòmic de Justícia, Fernando de Rosa, escriu una carta a Iberdrola perquè solucione el problema «immediatament». Una baixada de tensió va ser la causa de l’apagada tecnològica que va patir durant més de 24 hores el Palau de Justícia de Dénia. Així ho va assegurar el secretari autonòmic de Justícia, Fernando de Rosa qui va explicar a més que l’incident no va afectar l’activitat judicial de Dénia i tampoc s’han causat danys materials en els aparells electrònics que hi ha en la institució.

El secretari autonòmic va precisar que amb l’arribada de l’estiu són moltes les davallades de tensió enregistrades, a Pego són ben coneguts aquests símptomes. En aquest sentit, de Rosa va matisar que el baixò en qüestió es va percebre a tota la ciutat però que als jutjats es va notar amb més intensitat per la quantitat d’aparells electrònics de què disposa.

D’aquesta manera, va assenyalar que perquè aquest incident no es torne a produir es posarà en contacte amb l’empresa Iberdrola, a través d’una carta, per a demanar-li que solucione el problema de forma «immediata».

La situació durant el temps que no funcionaven els ordinadors, faxos i telèfons de l’edifici va ser prou caòtica. Inclús alguns dels treballadors van arribar a utilitzar els seus propis telèfons mòbils per a poder realitzar gestions d’urgència. També algunes de les declaracions del jutjat de guàrdia van haver de ser transcrites a mà.

Aquesta situació no és la primera vegada que succeix als jutjats de Dénia, de fet els treballadors ja l´han viscuda en diverses ocasions més. En tan sols dos mesos s’han registrat fins a 3 fallades en el subministrament de la xarxa informàtica. El primer d’ells va ocórrer el passat 12 de juny per a repetir-se novament una setmana després, concretament, el 20 de juny. La darrera vegada entre les 9.30 del matí de dilluns fins a les 11.30 de dimarts.
420 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!