Un músic belga, resident al Verger, recapta fons per a treballadors de l’hospital

Franky Chantraine és un veí del Verger cantant, compositor i professor de guitarra i piano, d’origen belga. Té 70 anys i en fa cinc que immigrà cap a la Marina Alta, on es va establir per a gaudir de la seua retirada.

Amb l’ajuda i complicitat de diferents d’amics del Verger i altres punts de la comarca ha posat en marxa una iniciativa solidària. Chantraine està recaptant fons que donarà al treballadors i treballadores que recolzen la tasca d’infermeria de l’hospital de Dénia. I aquesta iniciativa consisteix a fer el que sap fer: composar, cantar i gravar 30 cançons que formen dos CD’s. Cada CD està a la venda a diferents establiments del Verger, Els Poblets i Dénia, a un preu simbòlic, de 2€ cadascun.

Chantraine destina aquesta quantitat íntegra al fons que ha creat per a l’equip humà que dóna suport als infermers i infermeres, com és el personal auxiliar i el de neteja de les instal·lacions, perquè considera que aquestos treballadors i treballadores fan una gran labor i vol agrair-los-la. Per ara porta recaptats entre 250 i 300 euros, tal com ha declarat a Ràdio Pego.

L’autor ha explicat que hi ha 15 cançons per cadascun dels dos àlbums, en les quals parla de la seua experiència, anècdotes, reflexions, cóm no, de l’amor també, i de la vida en general. Franky Chantraine diu que no es dedica professionalment a la música. De fet, no ofereix cap concert ni actuació. Per a ell la música és un plaer al qual es dedica en el seu estudi particular.
1060 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!