Un grafiti contra la violència de gènere

En la reunió del ple de la corporació celebrat ahir, des de les files del Partit Popular es va preguntar per un grafiti que estan pintant a un lateral del Teatre Municipal.

La regidora d’Igualtat, Merche Bolta, explicà que es tracta d’una acció relacionada amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. És un mural encarregat per l’Ajuntament de Pego i serà inaugurat el pròxim 25 de novembre en finalitzar la manifestació contra la violència de gènere convocada per a les set i mitja de la vesprada.

Són aquestes activitats part de la programació del mes contra la violència de gènere, organitzada per l’Ajuntament i els col·lectius feministes Dones Cabal i Pandora.

Aquest mateix mati s’ha dut a terme al Teatre Municipal una altra acció del programa; la representació d’una obra de teatre en prevenció de la violència de gènere, per a estudiants de tercer i quart d’ESO de l’IES Enric Valor i del col·legi Sant Antoni. 

Els actes del Mes Contra la Violència de Gènere continuaran el divendres, dia 15, amb la representació de l’obra «Mulier», a càrrec de la Companyia Cia Maduixa. Serà a les deu de la nit al Teatre Municipal.

1677 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!