Pego participa en la V Fira Marina Alta amb els 5 sentits

En la jornada de reflexió de demà a la Marina Alta tots els focus apuntaran cap a Ondara. Concretament, cap a la V Fira Marina Alta amb els 5 sentits, en què Pego participarà a través de la Mancomunitat de Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls i de manera individual.


Com que enguany la fira comarcal estarà dedicada al sentit del tacte. És per això que a l’estand de l’Ajuntament, un espai de 3×3 metres, hi haurà una caixa sensorial amb què es transmetrà al públic l’experiència de viure i conéixer Pego.


El sobrenom de la cinquena Fira Comarcal amb els 5 sentits, és «el tacte: Saber fer, oficis i artesanies». La mostra està organitzada per la MACMA i inclou un fòrum sobre «El paisatge de pedra seca. Reptes i oportunitats de futur».


En relació amb el fòrum, el dissabte a les 11:30 hores es presentarà i signarà el Pacte Comarcal «Carta del Paisatge i de la Pedra Seca», organitzat pel Grup d’Acció Local Rural Muntanya d’Alacant i la MACMA.


La fira comarcal estarà al Prado d’Ondra i serà oberta al públic demà a les deu del matí. S’iniciarà amb un recorregut pels estands per part d’autoritats dels municipis que hi participen. Al llarg del dissabte i del diumenge, hi haurà activitats per a tots els públics.


Entre d’altres, una demostració a càrrec del cuiner pegolí Evarist Miralles, que oferirà demà, a les onze i mitja, el títol «Cuina compromesa amb el territori».

programació fira

1004 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!