El 25 Ral·li La Nucia passarà demà per Pego i les Valls

Els aficionats al món del motor podran gaudir demà de vesprada a Pego i les Valls d’aquesta prova, que serà la penúltima puntuable del campionat d’Espanya de ral·lis.

Els pilots Iván Ares (Hyundai) i Jose María López (Citroën) es jugaran el nacional de ral·lis a partir de hui. Competiran també contra Miguel Fuster, l’actual campió d’Espanya.

Han confirmat la participació un total de 70 equips. Així, doncs, hi ha 109 pilots inscrits en aquest ral·li que també forma part del campionat autonòmic. Entre ells estarà el pegolí Òscar Ortolá Alemany, amb el seu copilot Alejandro Pérez Palmer.

La 25 edició del Ral·li La Nucia ha començat aquest matí. Els pilots competeixen en el tram Callosa-Guadalest. I a les huit de la vesprada es farà un espectacle especial al karting de Finestrat.

La prova continuarà demà per les carreteres de muntanya de la província. Els participants cobriran de vesprada el tram de Petracos-la Vall d’Ebo-Pego, al que es farà dues passades. A les cinc, hi haurà un reagrupament de vehicles al passeig Cervantes, abans de fer el tram Petracos-Pego per segona vegada.

983 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!