Un cotxe en flames va provocar ahir un incendi forestal entre Pego i la Vall d’Ebo

Ahir al voltant de les 16:15h es donava l’alerta d’un incendi forestal en una zona muntanyosa, concretament en la carretera que uneix Pego i la Vall d’Ebo, la CV-712. El foc es va produir a causa d’un vehicle que es va incendiar, segons va informar el consorci provincial de bombers. El vent i les altes temperatures van fer que les flames s’estengueren pels matolls.

Davant aquesta situació, els mitjans d’extinció es coordinaren i mobilitzaren posant en marxa 3 vehicles i 3 unitats mòbils dels bombers d’Alacant, 3 unitats de bombers forestals de la Generalitat Valenciana, 3 autobombes i 4 mitjans aeris de la Generalitat. A més, de la brigada forestal i Policia autonòmica.

Al voltant de les 6:45 els bombers de la diputació d’Alacant informaren que el foc ja estava estabilitzat. D’aquesta manera es retiraren dos dels hidroavions que, hores abans s’havien deixat veure per les platges de Dénia, agafant aigua en la zona de Les Deveses. A les 21:15, el foc ja estava controlat. En total van ser entre unes 3 i 4 hectàrees les que es van veure afectades.

1860 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!