Tornen els passeigs amb barca per la Marjal Pego-Oliva

Segons ha informat l’oficina de Turisme Pego i Les Valls, hui dijous tornen els passeigs amb barca pel Parc Natural de la Marjal. Aquesta activitat d’estiu 2019 duta a terme per Arrels Marinades i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego ja és la tercera edició que se celebra.

Les barques del Salinar tornen a estar actives des d’avui, dijous 18 de juliol, fins la festa de la sega a setembre. L’horari és de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h. Pel que fa al cap de setmana aquesta activitat es podrà realitzar 11:00h a 14:00h i per les vesprades de 16:00h a 20:00h. El punt d’encontre serà al pàrquing on comença el camí de la Muntanyeta Verda.

Amb la ruta eco-aquàtica els participants podran explorar, aprendre, divertir-se i descobrir tota la riquesa que ofereix el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva. A més, les mascotes també estan convidades a gaudir d’aquesta experiència.

El preu per a participar en aquesta activitat és de 3€ per a adults i 2€ per a xiquets. Per a més informació pots visitar l’oficina de turisme de Pego i Les Valls o enviar un Whatsapp al 643 856 734.

2928 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!