Turisme edita 5.000 fullets de Pego i Les Valls


Èxit de la degustació de vi realitzada a la Gallinera, mentre Ebo és prepara per a el III festival – acampada de danses del món. Per altra banda Avui dimecres es celebra a la Casa de Cultura de Xàbia la primera Trobada de col•lectius de comerciants de la Marina Alta, on també assisteix Pego.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego, que dirigeix el nacionalista Joan Carles Cambrils, ha realitzat un nou fullet de Pego, més pràctic i atractiu per als visitants. S’han editat 5000 unitats en castellà per a atendre la gran afluència de gent que visita el municipi, i que es dirigeixen tant a la Casa de Cultura com a l’oficina de turisme. Així mateix, es distribuiran a les fires de turisme que acudeix Pego i les Valls: la TCV de València (del 6 al 9 d’abril), ExpoDénia (del 13 al 17 d’abril) i Alical a Alacant (del 12 al 14 de maig).

Per altra banda, El passat dissabte 11 de març va tenir lloc la primera Jornada de Degustació de Vi a la Vall de Gallinera. Es va realitzar en un marc incomparable com és l’almàssera i bodega, de més de tres segles d’antiguitat, de la Casa rural Sastre Seguí, a Alpatró. Va impartir el curs Na Carmen Ciudad, professora d’enologia de l’Escola d’Hosteleria “Altaviana” (València).

El tema de la jornada, a part de la degustació, va ser donar a conèixer els vins de la nostra Comunitat. Algunes bodegues va recolzar el curs, com Bocopa i Vins del Comtat.
Va transcórrer durant tot el matí del dissabte i els assistents van gaudir dels més gustosos sucs de la zona.
La jornada va ser tot un èxit i una experiència que està previst repetir en altres ocasions.

Per altra banda Del 28 d’abril a l’1 de maig tindrà lloc el III Festival – Acampada Danses del Món de la Marina Alta a la zona d’acampada de la Vall d’Ebo. Hi haurà 8 tallers de danses variades, 3 actuacions en directe, contacontes, taixí, animació infantil i molt més. L’ entrada anticipat és de 50 € i a partir del 21 d’abril serà de 60 €. Els xiquets fins a 12 anys tenen l’entrada gratuïta. Més informació a l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls.

411 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!