Agenda cultural: consulteu-la perquè hi són molts els actes programats


Entre altres el Poefesta, el II Festival de Poesia d´Oliva vol rendir homenatge a aquest art minoritari però extremadament bell que juga amb les paraules d’una manera excepcional.
Aquest cap de setmana hi ha dos festes destacades pels voltants de Pego. Una tindrà lloc a Oliva a partir de les 8.30 de la vesprada al Teatre Olimpia. Amb el Poefesta, el II Festival de Poesia d´Oliva vol rendir homenatge a aquest art minoritari però extremadament bell que juga amb les paraules d’una manera excepcional.

A Pedreguer, a partir de les 23.30 de la nit al Rocòdrom, commemoració del dia mundial del teatre amb diversos muntatges teatrals, poesia, cinema i altres arts audiovisuals perquè el public puga gaudir.

I també recordem des d’aquesta agenda cultural que La gossa sorda, grup pegolí d’èxit arreu del País Valencià, de Catalunya i de les Illes Balears ha presentat recentment el segon disc “Garrotades”. Fa dues setmanes durant el programa “l’illa d´encanta” de Ràdio Pego ja es van desgranar moltes coses del disc, però l’audiència tornarà a tenir l’oportunitat de poder gaudir-lo aquest dissabte, quan es presente a la Manta Al Coll, el programa de Ràdio Pego que dirigeix Xavi Morant.

No deixem Pego perquè dissabte 25 té lloc la gran gala d’artistes pegolins a favor de la restauració de la Llar Parroquial. Serà a les 22.00 hores al Teatre Municipal i participaran desinteressadament Paco Cadell, Dolores Alentado “La Coloma”, Fernando Alentado, el Ballet de Maribel, Fernando “El Pur”, Vicente Rodriguez, Joan Ferrer i Michel. La col•laboració serà de 5 euros.

Altres activitats que s’ofereixen durant el cap de setmana són:
També divendres el concert de Dr. Explosión dins el 7é bogamarí rock al Pub 4 vents de Xàbia a les 12 de nit
El dissabte 25 a l’església de Nostra Senyora del Roser del Verger a les 20.00 hores concert de l’orquestra de la Marina Alta per celebrar el 250 aniversari de Mozart i que comptarà amb la col•laboració de Pasqual Salort a la dolçaina.

I també dissabte però a les 11.30 de la nit, al rocòdrom de Pedreguer l´actuació de TV Smith i Nuevo Catecismo Católico amb la prèvia actuació teatral de Rafa Boluda. S´engloba dins les actuacions que ofereix el II Festiart de Pedreguer.

El dissabte a poqueta nit, a les 8 i mitja “Pica, Ratlla, Tritura” de Roberto Garcia al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia. Aquesta obra corre a càrrec de l´Horta Teatre.

Teatre per als més menuts el diumenge a migdia a Dénia al Teatre Auditori del Centre Social “Papirus” a càrrec de xirriquiteula Teatre.353 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!