Tu a tu entre lectors i autor durant la presentació de “Sospirs de Babel

El mestre de cerimònies i moderador de l´acte, Salvador Bolufer va destacar l´emprempta que deixa el professor Tomàs Llopis en els seus alumnes, a l´hora que donava bon compte de la faceta de recitador del mateix autor. Teresa Pascual com a professional de la poesia situava l´obra amb les paraules justes. Enric Ferrer desvelava part del procés d´enteniment entre dibuixos i poemes.
“Sospirs de Babel”, la darrera obra de Tomàs Llopis, va ser presentada divendres passat. Durant l´acte, el mestre de cerimònies i alhora moderador, Salvador Bolufer, va fer un poc d´història sobre els antecedents de l´autor. Professor de Literatura Catalana a l´Institut de Pego des de fa anys, molts han estat els estudiants que han gaudit dels grans escriptors a través de la seua visió. D´altra banda, Bolufer també destacà els recitals de Tomàs Llopis, que amb el seu timbre de veu encisa l´auditori i aconsegueix transmetre la màgia de la poesia.

Enric Ferrer, la persona que ha donat forma pictòrica als poemes de “Sospirs de Babel”, durant la seua intervenció va desvelar quan es va produir gran part d´eixe enteniment entre el poemari i els dibuixos, en un viatge als Alps.

De poetessa a poeta. Teresa Pascual, va desgranar part de les claus, internes i externes, del nou llibre de Tomàs Llopis. Un complet anàlisi tècnic i literari que va situar l´audiència en unes dimensions moltes vegades invisibles per als no professionals, però que sempre ajuden a un posterior lectura. Amb les paraules justes, Pascual introduïa els futurs lectors en l´eix essencial de “Sospirs de Babel”.

La lectura va ser la manera elegida per l´autor per a explicar alguns dels pilars fonamentals de “Sospirs de Babel”. Recitació de sis poemes, perfectes en forma i contingut, que mostraren pinzellades d´un tot madur i ple de màgia i realitat. Amb la seua recitació Tomàs Llopis va deixar el regust de la mel als llavis en els possibles lectors i lectores.

529 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!