Tres empresàries de Pego acudiran al desdejuni-col•loqui sobre el paper de la dona emprenedora davant de la crisi

Victòria Pastor, Glòria Mengual i Ade Aguilar participaran demà en la conferència-col•loqui-tertúlia organitzada per Creama en col•laboració amb l’empresa Acomevents. El subtítol de la jornada és ‘un enfocament emocional per a sobrevolar les tempestes’. Amb aquesta iniciativa es tracta d’aportar una altra visió davant la crisi des d’un punt de vista femení i empresarial.
Demà tres dones de Pego, empresàries totes elles, contribuiran a aportar una altra visió davant de la crisi. Eixe és l’objectiu principal de la conferència-col•loqui-tertúlia organitzada per Creama en col•laboració amb Acomevents sota el títol de ‘El paper de la dona emprenedora davant de la crisi. Un enfocament emocional per a sobrevolar les tempestes’.

Així, Victòria Pastor de l’empresa Babaanca; Glòria Mengual d’Òptica Pego i Ade Aguilar de Flors Mandàgora aportaran, junt a d’altres dones emprenedores de la comarca, la seua visió feminista i empresarial enfront de les queixes, els laments i les desesperacions que en estos temps tan convulsos inspira l’economia. Alhora, l’organització convidarà les assistents a què, des d’una perspectiva realista i d’àmbit comarcal, prenguen partit en la confecció d’un mapa de valors, tendències i estils de lideratge que puguen ser útils per a Empreses i empresàries, treballadores i autònomes destinades a millorar la qualitat social i financera de la Marina Alta.

L’organització va pensar donar-li a la jornada que tindrà lloc a Dénia un format més fresc i alternatiu a les xerrades convencionals. En este cas, les assistents seran també protagonistes de l’esdeveniment. És per això que abans de començar la conferència, aquestes s’asseuran en grups de tres per tal de dinamitzar l’intercanvi d’informació. En eixos grups es presentaran i aportaran la seua visió sobre el tema al voltant d’un “Desdejuni Interactiu i vitalitzant”.

La durada total de l’esdeveniment serà de quasi dos hores: de 9:30 a 11:20 del matí. Començarà amb una breu i divertida exposició sobre el tema perquè les distintes taules puguen inspirar-se per a treballar interactivament.

Posteriorment, una vegada finalitzat el temps de treball en primera ronda, s’exposaran les distintes aportacions de cada taula, per a finalitzar amb una altra ronda de treball més concreta on les distintes taules enfocaran la seua atenció, en aquelles idees que aporten més valor i signifiquen un bot positiu per a fer front a la crisi en el nostre entorn més immediat de la Marina Alta.

Tot això, serà presentat de manera innovadora, dinàmica, interactiva, atractiva i funcional per a provocar la participació i perdurar en el record tant de les assistents com en la invitació de les aportacions pràctiques amb un objectiu clar: ser una referència per a l’acció.

Amb tot el que es vesse durant el desdejuni empresarial de dones emprenedores de la Marina Alta està pensat elaborar una espècie de receptari, un llibre que reculla els millors moments de totes les jornades i les receptes exposades al llarg de totes les intervencions.
734 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!