13 empreses opten a construir el poliesportiu d’usos múltiples de la Trilladora

L’Ajuntament de Pego està en fase de revisió de la documentació presentada per 13 empreses per a executar el projecte inclòs en el Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva. La intenció del consistori és que les obres comencen abans que finalitze l’any.
L’Ajuntament de Pego continua avançant en el projecte de construcció d’un poliesportiu d’usos múltiples que perllongarà les actuals instal•lacions esportives de la Trilladora. Si a finals de setembre es treia a licitació l’obra, aquesta setmana s’està en la primera fase de revisió de documentació dels projectes presentats. El consistori té previst que les obres comencen abans de que finalitze l’any.

Fins a 13 empreses s’han presentat per a dur a terme aquesta obra que té un cost previst de 527. 763 euros i una durada d’execució de 6 mesos. L’Ajuntament de Pego va decidir puntuar amb el 50% del total de la valoració, el fet que l’empresa contemple en el projecte la contractació de personal aturat, tenint en compte que la llista de l’atur a Pego continua ben farcida de gent i que implicarà que durant uns mesos eixes persones puguen percebre un sou, amb tot el que això implica.

El poliesportiu d’usos múltiples de la Trilladora, un dels cinc projectes inclosos en el Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, s’ubicarà als terrenys municipals que hi ha sota la guarderia i ocuparà una superfície superior als 3.500 m2, el doble que mesura el poliesportiu Ausiàs March. El poliesportiu d’usos múltiples, com bé indica el nom albergarà pistes on es podrà jugar a futbet i bàsquet, entre d’altres esports. Però aquest futur recinte, concebut com a recinte polivalent, està pensat perquè també puga albergar concerts o esdeveniments que concentren a gran quantitat de gent.

Així, aquesta nova obra té un triple objectiu, aglutinar en una mateixa àrea la possibilitat de practicar diferents modalitats esportives sense haver de desplaçar-se d’una punta a una altra del poble, facilitant la reunió dels joves esportistes del municipi, que una vegada estiga acabada l’obra, disposaran d’un espai obert permanentment per a poder desenvolupar allí les seues activitats, tan esportives com lúdiques. El segon objectiu d’aquest espai multiesportiu és poder economitzar en el seu manteniment i la seua vigilància a l’aglutinar diferents esports en un mateix espai. Alhora, i seria el tercer objectiu que compliria el nou poliesportiu multiusos de la Trilladora, es tractaria de descarregar de so i sorolls el veïnat dels voltants del Pla de la Font i del poliesportiu ‘Ausiàs March’.

En el plànol econòmic, en el plec de condicions queda clar que qui financia l’obra és la Generalitat Valenciana i és l’Ajuntament qui licita el projecte per delegació de la Conselleria pertinent.
753 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!