Primera mitja marató de Pego

L’atletisme de Pego fa un pas més cap endavant i llançarà el proper gener una mitja maratò, 21km i 97.5 metres de sofriment o diversió, segons com es faça eixa preparació prèvia per a esta nova cursa pegolina.
Desprès de 30 anys de volta a peu a Pego, amb un circuit que començà amb 4 km. i que actualment consta de 10 km, la cultural Dorsal-19 enceta una nova singladura amb el repte d’una cursa de doble quilometratge, 21 km. 97 metres i mig, una mitja marató, la primera que es farà en Pego i la tercera de La Marina Alta, ja que sols s’han celebrat a Pedreguer i, actualment, també a Dénia.

Els corredors de fons del Dorsal-19 des de primers de juny que estan treballant per posar en funcionament la maquinària per a preparar la mitja marató, cursa que ja té data: el diumenge, 30 de gener pel matí, a les 10 i tindrà la sortida i arribada al Passeig del Clot. També tenim ja elegit el circuit què, sortint del Clot tindrà dos quilòmetres per dins del casc urbà i la resta pel terme de Pego: Primer tram, de la carretera de Dénia, entre les dues rotondes, camí Sèquies, camí Ameradors, carretera de les Sorts, camí Fondo i camí de Rombí. Ja hem previst que durant la cursa hi haurà escapatòries per a què els vehicles entren i surten de la població. Estarà tot perfectament senyalitzat.

Pensant amb el nombrós grup de pegolins que practiquen el footing i que encara no estan preparats per a la cursa de 21 km. La Cultural Dorsal-19 seguirà participant en el XV circuit de curses Populars de La Marina Alta i, per tant, seguirà celebrant-se la cursa “Volta a Peu a Pego” que tindrà la seva data en el primer dissabte de maig que serà el dia 7.

El repte dels corredors de Pego, dels socis de Dorsal-19, no serà sols d’organització, també en la part econòmica haurem de realitzar un esforç, les coses no són com l’allumbrament de la Mare de Déu, per obra i gràcia de l’Esperit Sant, sinó que requereixen l’esforç de les persones, unes directament i d’altres aportant una xicoteta, però importantíssima ajuda.
I acabe aquest comentari fent una crida a tots aquells corredors pegolins que encara no hagen fet mai una mitja marató que enceten un nou mètode d’entrenament i a veure si el 30 de gener de 2011 tenim un nombrós grup de pegolins i pegolines participant en la magna cursa. Animeu-se!

Per assabentar-se de tot el que té relació amb la mitja marató de Pego, la primera, sols s’ha de cercar la pàgina www.dorsal-19.blogspot.com, també la pàgina web de Ràdio Pego està connectada al blog de dorsal-19 i com no! a la pàgina www.somesport.com.

També posar en coneixement de tots els radiooients per a que s’assabenten i ho comuniquen als seus coneguts que ja estan en marxa les classes d’atletisme per a xiquets i xiquetes. Se celebren en les pistes d’atletisme del Pujol i per a fer l’inscripció us he de dirigir a la coordinadora d’esports de l’Ajuntament que té l’oficina en el pavelló cobert, aquest és el vuitè any que funciona aquesta escola d’atletisme de Dorsal-19.
1137 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!