Tres alumnes de l’IES Enric Valor reben el premi extraordinari de Batxillerat

Roser Camarena Palmer, Joel Sendra Peris i Sílvia Verduras Garci estan dins dels 30 estudiants de batxillerat amb el millor expedient acadèmic de tota la Comunitat Valenciana. De manera que enguany el 10% dels estudiants d’aquesta llista han cursat en l’institut pegolí.

Roser Camarena Palmer i Joel Sendra Peris són veïns de Pego i Silvia Verduras Garcia viu a Orba. Camarena ha aconseguit una nota de 9,8725, Sendra un 9,8500 i Verdures un 9,7550.

En Els tres estudiants asseguren que el secret per a aconseguir un bon expedient acadèmic és “la constància i una bona organització, no deixar les coses per a l’últim dia”. Una altra peça fonamental, ressenyen, és el professorat, “tenen una labor molt important, són els encarregats d’ensenyar-nos i motivar-nos”. Finalment destaquen la importància del suport de la família i les amistats.

I als futurs alumnes de batxillerat, els tres estudiants recomanen “fixar-se un objectiu i lluitar per a aconseguir-lo”.

Respecte al futur, els tres estudiants tenen clar que està lligat a les ciències. Sílvia Verduras “Des de fa molt temps té clar que vol estudiar Medicina, d’ací la seua implicació amb els estudis, a més de tractar-se d’un repte personal”,segons ha afirmat. Per part seua, Joel Sendra el pròxim curs començarà a València a estudiar Ciències de la Mar i Biotecnologia. Mentre que Roser Camarena iniciarà aquesta nova etapa d’estudis cursant Bioquímica i Biomedicina.

Roser, Joel i Silvia han seguit els passos de Rubén Bolta, també estudiant pegolí que l’any passat, en 2021, va obtenir un 13,976, la millor qualificació a la Comunitat Valenciana. Per al regidor d’Educació, Juan José Arbona “No és casualitat que els alumnes de l’IES Enric Valor estiguen en aquestes llistes, és el reflex de la bona faena de l’equip docent de l’institut i també del compromís i interés per assegurar-se un futur dels mateixos alumnes”.

865 Visites
Hola!!