Fins al 25 de juliol està obert el termini per a inscriure’s en el segon Pla d’Ocupació de Pego

Des de dilluns i fins al dia 25 es pot presentar la sol·licitud per a participar en el II Pla per al Foment de l’Ocupació Local de Pego, el qual es desenvoluparà en la segona meitat de 2022.


Els llocs de treball a cobrir per l’Ajuntament de Pego mitjançant aquest pla són 21 en total: 4 persones per a la neteja viària, altres quatre peons d’obra, 3 oficials d’obra, 4 persones per a la treball de pintor, 3 per a la brigada forestal i altres 3 com a personal de manteniment.


El contracte tindrà una durada de 5 mesos, de l’1 d’agost al 31 de desembre, amb una jornada de 30 hores setmanals.


Per a poder participar en el pla d’ocupació les persones interessades han de trobar-se en situació legal de desocupació i han d’estar inscrites en l’Oficina Labora, així com en l’Agència de Col·locació de CREAMA de Pego, des d’una data anterior a la publicació de les bases del Pla. També és requisit indispensable estar empadronat o empadronada a Pego amb una antiguitat mínima de dos anys ininterromputs.


A més, a més, les bases estableixen que l’Ajuntament tan sols podrà realitzar una contractació per cada unitat familiar, amb la finalitat de beneficiar al major nombre de famílies.

Les bases, així com els formularis per a la sol·licitud d’inscripció, es troben en el web de l’ajuntament de Pego, www.pego.org, en l’apartat de notícies. Les sol·licituds podran presentar-se en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Pego fins al 25 de juliol en horari de 09.00 a 14.00 hores.


Per a més informació, es pot consultar a Creama Pego a través del telèfon 96 557 12 55.

694 Visites
Hola!!