Tot apunt per a la XII Fira de Comerç de Pego el 5 i 6 de desembre

Esta compta amb la participació de 20 comerços i 13 associacions i inclou activitats diverses al llarg de tot el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. Entre les novetats, la realització d’un gran graffiti als passadissos d’entrada al mercat municipal en el que podran col·laborar xiquets i xiquetes. A més, al voltant de la plaça del mercat hi haurà 4 food trucks amb estils de cuina mexicà, asiàtic, ibèrics i creperia. L’horari de la fira, de 10 del matí a les 10 de la nit, al mercat municipal i rodalies.
Pego dóna la benvinguda al desembre este cap de setmana amb la XII Fira de Comerç que es desenvolupa al mercat municipal i rodalies en horari de 10 del matí a 10 de la nit. En esta ocasió, la Fira compta amb la participació de 20 comerços que s’ubiquen a l’interior del recinte municipal i de 13 associacions que s’ubiquen en l’entorn de la plaça del mercat, segons explicava la regidora de Comerç, Creama i Turisme, Rosa Maria Ferrer.
Respecte de la distribució de comerços i associacions la Fira, aclaria Victòria Pastor, que esta és així, principalment per donar seguretat als establiments que trauen productes de valor durant els dos dies de Fira.
Les activitats que s’organitzen al voltant de la XII Fira de Comerç de Pego són moltes i molt diverses. Hi destacava la regidora de Comerç i Creama, Rosa Maria Ferrer una activitat d’spinning diumenge de matí. Una altra de les novetats amb que comptarà la Fira és la presència, en l’entorn de la plaça del mercat, de 4 food trucks, és a dir, de quatre camions-cuina que oferiran menjar mexicà, fusió americana-asiàtica, ibèrics i creperia, estils que complementen les especialitats pegolines. Des de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego esta darrera iniciativa els va semblar interessant «perquè és una manera que la gent més jove es quede al poble» durant el cap de setmana de la Fira. Així mateix, en els passadissos del mercat trobarem quatre dels bars de Pego que participen a Tapego donant també un servei de barra.

La XII Fira de Comerç de Pego no s’oblida de l’entreteniment dels més menuts i menudes de la casa. Així, establiments com Pixelitza’t i Petit Infant estan organitzant activitats destinades per a ells i elles. A més, però, la regidoria ha contactat amb un grafiter perquè durant la Fira complete un graffiti que dinamitze el mercat municipal dels dijous. Així, durant el 5 i 6 de desembre, els xiquets i les xiquetes podran col·laborar en l’elaboració d’eixe gran graffiti que es farà en el passadís d’accés al recinte municipal on es desenvolupa la Fira.

Diumenge de matí també tindrà lloc la II Canirunning. No fallaran en esta edició Eva i Carlos amb els seus dinàmics balls. Estos balls desenvoluparan a l’exterior com també els d’Analïa i les seues alumnes de l’FPA.

Els 20 establiments i professionals que participen a la XII Fira de Comerç de Pego són nous i veterans i representen, en gran mesura, el que és el teixit empresarial del municipi. Assegurava Victòria Pastor, que els 20 establiments que hi estan implicats en la Fira han estat durant almenys tres setmanes preparant els seus estands perquè estos lluïsquen un fet que, manifestava la presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, « em demostra que el comerç local té il·lusió per ensenyar el que fa». A més incidia que «volem progressar i estar ahí», per això dins d’un esdeveniment estàtic com és la Fira, els comerços dissenyen noves estratègies per captar i sorprendre el públic que puga acudir.
Per la seua banda, destacava l’Agent de Desenvolupament Local de Creama Pego, Alicia Carbonell, l’exemple de «cooperació, de competitivitat sana i de bon fer» que transmeten els comerços que participen en cadascuna de les fires de comerç que s’han fet fins ara, sense excepció d’esta 12ª edició.

735 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!