Torna a Ràdio Pego la marató solidària amb Obrint Camí

Dimarts 27, dimecres 28 i dijous 29 de desembre de 12 a 13 hores tens l’oportunitat d’ajudar a les persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúvia i les Valls. La teua ajuda és la seua millora.
El proper dimarts 27 de desembre torna a Ràdio Pego la marató solidària amb Obrint Camí sota el lema ‘Tots som un, jo amb tu, tu amb mi’. Així, un any més l’audiència de Ràdio Pego tindrà l’oportunitat, durant tres dies, 27, 28 i 29 de desembre, en horari de 12 a 13h., d’agafar el telèfon i comunicar qualsevol aportació econòmica. Des d’Obrint Camí sempre insisteixen que, per menuda que siga aqueixa aportació, és important. Així que no hi ha excusa que valga.

Durant els tres dies de marató solidària amb Obrint Camí, l’associació portarà a especialistes, persones voluntàries, col•laboradors o els seus usuaris perquè expliquen les particularitats de les distintes discapacitats que existeixen i el que comporta patir-ne una. En definitiva, el dia a dia d’aquestes persones que s’expressen diferent, que viuen de manera diferent a la majoria de la societat, però, que per damunt de tot, són persones amb sensibilitat, amb estima, són persones que necessiten un recolzament constant que agraeixen i que, a la seua manera, el tornen. La marató solidària amb Obrint Camí és una meravellosa oportunitat per aprofundir en tot això i por entendre millor el seu dia a dia, el seu món.

Així que us convidem a participar en aquesta marató solidària, dimarts 27, dimecres 28 i dijous 29 de desembre de 12 a 13h. a Ràdio Pego. El telèfon 96 640 02 12. També podeu participar pel perfil de facebook o per correu.
699 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!