L’Associació de Comerciants i Professionals de Pego animen el matí de la nit de Nadal

El dissabte 24 de desembre pel matí posaran la música i l’animació infantil per a encetar el Nadal. Al voltant de les 13:30h., serà el moment de rifar una cistella de Nadal, valorada en 800 euros, entre els fidels clients del comerç de Pego. L’èxit de la convocatòria ha permès a l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego crear dos segons premis més.
Podríem començar pel Sorteig Extraordinari de Nadal, però com a Pego tenim molta salut, anirem a per altres coses més efectives que la Grossa de Nadal. Estem a punt de celebrar el Nadal, un Nadal que enguany és ben estrany al caure diumenge, un dia festiu de per sí. No obstant, com tots els anys, el Nadal arriba amb sentiments de companyonia, de familiaritat, de ganes de compartir. I aprofitant aquest esperit tan positiu i el fet que enguany la Nit de Nadal, 24 de desembre, cau dissabte, l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego ha volgut aportar el seu granet d’arena a aquestes dates festives han preparat per al dissabte pel matí -sobre les 10:30 començarà la cosa- un espai d’animació per a majors i menuts amb música i tallers diversos.

Victòria Pastor, Presidenta de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, anunciava que cap a l’hora que tanquen les tendes, cap a les 13:30h., a la Plaça del Mercat, que és on estarà tota l’animació, se sortejarà una cistella de Nadal valorada en 800 euros. Però encara hi ha més, perquè confessava la Pastor que ha anat tan bé la campanya que l’associació pot oferir dos premis més.

Una altra de les innovadores iniciatives que ha llançat l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego per a aquestes festes nadalenques de 2011 ha estat un Concurs de Balcons Reials, potenciant el costum pegolí d’adornar els balcons de les cases amb globus i cabassos. A veure qui ho fa millor. El jurat avaluarà els balcons la mateixa nit de Reis, durant la cavalcada de Ses Magestats. El Premi consisteix en unes entrades al Bioparc.

Avançava Victòria Pastor la informació sobre la tradicional campanya de Nadal als comerços associats. Aquesta tradició recordem que consisteix en rifar tres premis en metàl•lic que s’hauran de consumir a les botigues associades. El primer premi és de 1.000 euros. A més, hi ha dos segons premis de 250 euros cadascun. El sorteig tindrà lloc mentre els Reis d’Orient estiguen dirigint-se al balcó de l’Ajuntament per a fer el seu discurs anual.
701 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!