Toni Cantó ha estat a Pego per a recolzar la candidatura de Simón Ortolà per Ciudadanos

La visita del portaveu de Ciudadanos Partido de la Ciudadania en les Corts Valencianes, ha creat certa expectativa… A les dote i mitja membres de l’agrupació municipal del partit i admiradors, principalment admiradores, han presenciat l’arribada i s’han apropat per a saludar-lo i fer-se fotos amb ell.

Cantó ha estat acompanyat en tot moment pel candidat Simón Ortolà i els ha rebut l’alcalde de Pego, Enrique Moll, en l’ajuntament, per tal de què el diputat signara en el llibre de la Vila. L’encontre s’ha desenvolupat en un to cordial. Enrique Moll ha parlat d’alguns signes d’identitat del poble amb Toni Cantó, especialment del Carnestoltes, cosa que ha despertat molta curiositat en ell. Tant és així, que a més d’agrair el tracte que se li ha donat en la seua visita, amb la signatura en el llibre, el portaveu de Ciudadanos en les Corts s’ha compromès a visitar Pego per a conèixer i viure el Carnestoltes.

Després de l’ajuntament, Cantó ha tornat a la plaça per tal de reunir-se i compartir un esmorzar amb empresaris locals i, finalment, ha recorregut els comerços del centre del poble.

Simón Ortolà ha manifestat a Ràdio Pego que ha aprofitat la visita del diputat per a parlar-li del projecte de Ciudadanos per a Pego i per a demanar-li suport a les exigències del poble des del seu partit en les Corts.

2062 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!