Enrique Moll presentà les seues credencials per a la reelecció en el míting de Socialistes Pego

Socialistes Pego va celebrar ahir al teatre municipal el seu acte central de campanya, en què Enrique Moll es presentà per a continuar una legislatura més al front de l’ajuntament de Pego, avalat pel PSPV-PSOE.

Una de les sorpreses de la vetllada, fins i tot per a l’actual alcalde i candidat a la reelecció, va ser la projecció d’un vídeo en què el president de la Generalitat, Ximo Puig, i Ana Barceló, Vicent Soler i Maria José Salvador, consellers i conselleres de Sanitat, d’Hisenda i d’Habitatge en la darrera legislatura, destaquen la tasca realitzada per Enrique Moll i manifesten el seu suport a la candidatura.

En el seu missatge, Puig afirma que «Pego ha passat de la foscor a l’esperança» amb l’alcalde socialista, que ha de ser reelegit perquè el poble continue avançant.

El míting va comptar amb el número dos de la llista dels socialistes, Raül Tamarit, com a mestre de cerimònia. L’actual regidor d’Esports va fer pujar a tots els membres de la llista a l’escenari, i es va mostrar orgullós de formar part d’aquesta candidatura, «formada per gent amb experiència, il·lusió i ganes de treballar per a millorar Pego», segons va afirmar. Tamarit declarà que estar en la llista suposa també una gran responsabilitat perquè s’assumeix el repte de la tasca a realitzar en la pròxima legislatura.

A més de Raül Tamarit, en el míting intervingué també Alfred Boix, portaveu adjunt del PSPV en les Corts Valencianes. I ho va fer per a parlar del canvi que ha suposat l’arribada dels socialistes en la forma de fer política en la Comunitat Valenciana. Recordà que la campanya del PSPV en el 2015 es desenvolupà sota el lema de «Lo vamos a arreglar» i, segons comentà, gràcies al suport rebut pel PSPV el 28 d’abril, des de la Generalitat es continuarà amb la tasca, de reparació d’allò que «hem tingut que patir durant 20 anys», referint-se al govern del Partit Popular.

Parlant de Pego, Boix destacà a Enrique Moll com un alcalde «magnífic» i recordà que el partit socialista té 140 anys d’història mantenint uns valors i uns principis tant en l’oposició, com ara en el govern, «per a continuar treballant en la socialdemocràcia que és, en definitiva, l’estat de benestar de la societat». Avals que recolzen la candidatura de Socialistes Pego, com assenyalà, i motius pels quals demanà als presents que el diumenge «ho facen possible».

L’acte va ser tancat amb la intervenció del cap de llista, qui va recordar els moments viscuts en l’inici de la legislatura que ara finalitza, amb l’incendi forestal del 15 de maig de 2015. Moll aprofità l’ocasió per agrair la tasca de tots els col·lectius implicats en l’extinció i comentà que d’aquella catàstrofe en eixit coses bones com que Pego tindrà un aeròdrom i una brigada forestal permanents per a donar cobertura a la Marina Alta i la Safor.

A més, Moll també destacà en el seu discurs el treball que fan en el dia a dia del municipi altres associacions, segons ell, importantíssim per a Pego. Com és Acció Urgent, que dóna un servei envejat en tota la comarca, assegurà; com és també el Centre Excursionista Pego, col·lectiu que fa una tasca de recuperació de les sendes; i com és Pego Viu, amb la seua defensa del patrimoni natural.

El candidat a la reelecció va parlar també de la legislatura a nivell autonòmic i recalcà algunes de les accions del Consell, ja assenyalades per Alfred Boix, com que actualment 14.000 malalts d’Hepatitis C reben tractament finançat per la seguretat social, o la creació dels bancs de llibres als centres educatius públics. També parlà de les subvencions de la Generalitat concedides a Pego, com el milió i mig d’euros del Pla Edificant.

I, per últim, Enrique Moll desgranà les propostes del seu programa, que parteixen d’un gran pacte municipal per a dissenyar el Pla General i el Pego del futur.

Tal com havia anunciat ja en la presentació de la seua candidatura, el programa de Socialistes Pego inclou mesures per a promoure el turisme, seguint el model de turisme familiar i sostenible i desenvolupant la marca «El cor de la Marina» dissenyada en l’última legislatura. Moll també anuncià l’elaboració d’un pla de protecció de les muntanyes i la reestructuració del casc antic per a revitalitzar el comerç; a més de la remodelació del mercat, la ampliació i renovació de la residència, de la creació de la biblioteca municipal en el col·legi Cervantes per a passar a convertir la Casa de Cultura en un centre per al patrimoni pictòric i cultural del poble; de millorar les instal·lacions esportives, cobrint la pista de la trilladora i reformant els vestidors del camp Cervantes; de crear un centre d’oci per a joves en l’espai veïnal, de col·laborar en el procés de la concentració parcel·laria perquè es duga a terme amb celeritat i de promoure la cultura, les festes i les tradicions.

A més, Moll anuncià que com que l’u de gener del 2020 l’autopista A7 serà gratuita, va a treballar en els pròxims quatre anys per aconseguir que es faça el pas elevat de l’hostal de Sant jaume. I, aprofità també per a anunciar que en la pròxima fira, al mes de juny, s’ha inclòs un dia dels majors, que se celebrarà el dia 21, amb activitats i atraccions per als més grans.

I, finalment, demanà el vot per al seu partit perquè encara li queden coses a fer.

 

1879 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!