Ferran González, del PP, es presentà ahir com el candidat «del canvi per a ressuscitar Pego»

L’alcaldable per Populars Pego es va presentar ahir com l’única alternativa per aconseguir un canvi que garantirà la unitat del poble i de les famílies, el benestar i la prosperitat per als ciutadans.

El míting del PP va tindre lloc al Casino Bar i va ser conduït pel mateix Ferran González, qui començà l’acte presentant-se i remuntant-se als seus orígens familiars. Assegurà que el seu objectiu és servir a la ciutadania. I prometé treballar de valent per als pegolins i pegolines, a més d’aconseguir ajudes i subvencions per a reactivar l’economia.

González compta amb el suport del seu equip, en què l’acompanyen 19 persones representatives de diferents nacionalitats i sectors de la societat, digué, i amb experiència en l’àmbit públic i privat. Tal com va detallar el cap de llista, la candidatura de Populars per Pego la completen Ana Ortolà, Héctor Femenia, Esther Ferrer, Maria José Bolufer, Víctor Ruiz, Marta Gosp, Susan Harris, Javier Gascó, Lucrecia Bordes, Francisco Javier Díez, Cristina Herrera, Lucía Cortés, Vicent Dominguis, Carlos Álvarez, Óscar Ramón Ballester, Peter Fry, Amparo Carmen Bordes, José Antonio Esteve i Rosana Teresa Sendra.

En la segona part, l’alcaldable es va mostrar com una persona defensora de la unitat del poble, les tradicions i tot allò autòcton de Pego, valors als que va apel·lar per a demanar un vot que, segons va dir, servirà per a «tornar a les arrels i crear oportunitats».

González va contraposar la seua alternativa a la política de l’actual equip de govern, que va qualificar de «populisme insostenible» perquè es basa en el favoritisme, i reparteix uns recursos que, “arriben a uns pocs i són limitats”. A més, va dir que existeix un pacte entre Socialistes Pego i Compromís «per a repartir-se les butaques». En contra d’aquesta situació, demanà un vot de rebel·lia i per al canvi.

Finalment, el candidat popular presentà les propostes del seu programa, que, segons afirmà, ha estat fet amb la participació d’associacions i altres agents socials, i és «real i integrador».

Propostes que giren en torn a l’economia i l’ocupació, agricultura i medi ambient, urbanisme i infraestructures, participació i bon govern, benestar social i cultura, esports, educació i joventut. Mesures que van ser exposades amb el suport de dos membres de la llista, Vicent Dominguis, que va intervindre en l’apartat d’agricultura, i Susan Harris, qui va parlar de la integració dels residents estrangers.

Entre d’altres coses, González es va comprometre a fer un nou Pla General d’Ordenació Urbana, crear una nova residència i un centre de dia, promoure la producció i venda de productes autòctons, facilitar la creació d’empreses i les inversions, principalment en l’apartat del turisme i la pernoctació, reduir l’IBI, la taxa del fem i les quotes de les escoles esportives, bonificacions per als agricultors dedicats a la taronja, aconseguir el centre de recepció i interpretació de la Marjal, atraure i integrar als residents estrangers, crear un nucli zoològic per a la protectora d’animals, un espai i alternatives d’oci per als més joves, fer una escola multiesportiva i activitats extraescolars de vesprada en tots els col·legis.

En definitiva, prometé mesures, segons va indicar, per a tots els pegolins i pegolines, creant prosperitat i cuidant de tots ells. I demanà als assistents, que s’assenten a parlar de política amb els seus fills i nets abans del diumenge.

 

2008 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!