La Marjal de Pego estarà en la fira MadBird del 7 al 9 de juny a Madrid

Els propers dies 7, 8 i 9 de juny se celebrarà, com cada any coincidint amb el cap de setmana següent del Dia Internacional del Medi Ambient, al passeig del Prado de Madrid, la fira MADBird, fira de la natura. Es tracta d’una fira a la qual assisteix públic especialitzat, però també públic en general, interessat a conèixer la Comunitat Valenciana des d’un punt de vista diferent al tradicional de sol i platja que coneix el mercat madrileny.Enguany és la sisena edició i s’ha consolidat com la major fira internacional de turisme d’observació de la naturalesa d’Espanya amb més de 40.000 visitants. El turisme de natura, respectuós i sostenible desperta cada vegada més interès i genera més riquesa econòmica.
Dades oficials assenyalen que el nombre de turistes de naturalesa a Espanya oscil·la entre els 28 i els 65 milions de persones, que tenen un impacte molt positiu en l’economia rural.

Estaran presents un centenar d’expositors, un d’ells serà el de Turisme Comunitat Valenciana que tindrà una caseta per a mostrar l’oferta de turisme ornitològic, però també d’ecoturisme de la Comunitat Valenciana. I es mostraran els fullets de la Marjal de Pego-Oliva, editats per l’ajuntament.

L’oficina de turisme de Pego i les Valls s’ha adherit recentment al programa de producte de turisme ornitològic “Birding Comunitat Valenciana”, de Creaturisme.

1895 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!