Temporal de vent a la Marina Alta

Dos finestrals de la piscina coberta d’Ondara es desprenen sense causar ferits. El vent dificulta les tasques d’extinció d’un incendi en la zona costanera de Benissa. A pego va tombar valles publicitàries i va afectar també a l’agricultura.

Les fortes ratxes de vent que van assotar ahir la Marina Alta van provocar incidents de poca importància en distints municipis. La meteorologia va impedir que les embarcacions de pesca de les tres confraries de la comarca -Dénia, Xàbia i Calp- isqueren a pescar a causa de l’onatge. Totes les barques van quedar amarrades a port i només dos van intentar eixir al mar a Xàbia però van haver de tornar a causa de les males condicions de navegabilitat que presentava la franja marítima de la zona costanera. De fet, a Xàbia el vent va aconseguir els 82 quilòmetres per hora.

Per la seua banda, Baleària va suspendre el fast-ferry-ferri Ramón Llull, que unix Dénia amb les Illes Balears. La intensitat del vent també va obligar a tallar al trànsit una via secundària en la carretera de Dénia a Ondara davant de la possibilitat que es desplomaren uns panells publicitaris de grans dimensions.

D’altra banda, a Ondara, les conseqüències del vent es van traduir en la caiguda d’algunes teules situades en les cornises dels edificis dels carrers Segària i Mestra Joaquina Gavilà, que es van desprendre de les seues respectives fatxades causant danys i desperfectes en alguns vehicles aparcats en estos vials. La perillositat d’estos incidents va portar a la Policia Local d’Ondara a acordonar les voreres. A més, el temporal també va afectar la piscina coberta. Dos finestrals de les instal•lacions van eixir volant a causa de les ratxes de vent que bufaven en direcció sud. Ahir, els operaris revan col•locar els finestrals i no van haver de suspendre’s els cursos de natació. Les instal•lacions van obrir amb total normalitat.
546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!