Sol i vent a Pego per al cap de setmana

Per a demà hi haurà nuvols alts al llarg de tot el dia que deixaran a la nit el cel parcialment cobert.El vent començarà siguent de mestral amb prou intensitat pel matí i cambiarà a tramuntana i gregal al llarg de la vesprada i per la nit, encara que bufarà amb menys intensitat. Les temperatures a penes sense canbvis, les mínimes pujaran lleugerament i les màximes baixaran lleugerament. I parlem de l’oratge a Pego.on el vent també ha estat protagoniste en els darrers dies, i avuí bufarà tot el dia de mestral amb una intensitat que anirà reduïnte sal llarg del dia.
Este matí hi havia nuvols alts i a la vesprada el sol serà el protagonista del cel que a la nit estarà ras. Les temperatures oscil•laran entre els 9 graus de mínima i els 20 de máxima.


Per a demà hi haurà nuvols alts al llarg de tot el dia que deixaran a la nit el cel parcialment cobert.El vent començarà siguent de mestral amb prou intensitat pel matí i cambiarà a tramuntana i gregal al llarg de la vesprada i per la nit, encara que bufarà amb menys intensitat. Les temperatures a penes sense canbvis, les mínimes pujaran lleugerament i les màximes baixaran lleugerament.

De cara al diumenge pocs canvis respecte al dissabte, mentres que les previsions apunten a pluja per a el dimarts de la propera setmana.
540 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!