Presentació de” Vianant” de Rafa Gomar a Pego

Aquesta vesprada a les 8 es presenta al Saló d´Actes de la Casa de Cultura el darrer llibre de Rafa Gomar, escriptor saforenc que enguany va ser la figura central del sopar literari del Grup de Dones Cabal. Rafa Gomar va nàixer a Gandia el 1955 i actualment viu a València, tot i que té un llaç molt estret amb el poble de Pego. De fet, enguany va estar l´escriptor elegit pel Grup de Dones Cabal per a ser descobert durant el sopar literari que des de fa uns anys aquest col•lectiu organitza. Gomar és llicenciat en Ciències de l´Educació per la Universitat de València. Des del 1987 treballa a la Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana, i a partir del 1990 com a corrector-redactor-traductor d´aquesta institució.

La seua trajectòria literària se centra en el gènere narratiu, tot i que també ha conreat la poesia amb la publicació d´obres com ara “Les quotidianies d´Arístides”, I premi Abril de Benidorm; “Nosaltres com la pols dormíem dins d´un calaix” i “Saxo”, guardonada amb el VIII Premi de Poesia Felip Ramos.

Pel que fa a la narrativa, ha publicat el diari “Donato 2,27”, finalista del Premi Joanot Martorell de Gandia; “Hipòtesi”, guanyador del I Premi de Narrativa breu Vila de Mislata; “Legítima defensa”, Premi Víctor Català i Premi dels Escriptors Valencians; “En blanc i negre” i “Viure al ras. Però la seua obra i reconeixement literari no s´acaba ahí.

Aquest autor també ha escrit articles de col•laboració en revistes com Papers de Cultura, Boom, Saó, El Temps, Caràcters o l´Aiguadolç. Avui, a les 8 de la vesprada, al Saló d´Actes de la Casa de Cultura Rafa Gomar donarà a conèixer la seua darrera obra literària “Vianant”. Una obra que de segur desperta alguna cosa en cada lector o lectora que s´endinse en ella.
602 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!