Pego a punt de posar en marxa un pla d´igualtat

La Regidoria de la Dona, que dirigix la socialista Ana Aparici, ha accelerat les negociacions amb l´empresa Jomax per a dur a terme un estudi que mostre les inquietuds de la població femenina de Pego. Enquestes i grups de discussió seran la base per a arreplegar una mostra representativa del que volen les dones del municipi. En consonància amb la recent Llei d´Igualtat aprovada pel Senat espanyol, la Regidoria de la Dona de l´Ajuntament de Pego ha decidit impulsar un programa d´igualtat per a conèixer les inquietuds de les dones del municipi. Jomax és l´empresa encarregada en realitzar l´estudi preliminar que, a través d´enquestes i grups de discussió indagarà en temes com salut, treball, política, habitatge, oci, cultura o educació. Amb tota aquesta informació que s´arreplegarà durant aquest mes de març, es vol confeccionar, en una segona fase, un programa d´activitats que reflexe el que demanden les dones de Pego.

Fins al moment la regidoria ha dut a terme diversos tallers de conciliació familiar, de cuina per a homes, de manteniment de vehicle per a dones, etc. activitats enfocades a aconseguir establir igualtat de coneixements en matèries que normalment estan assignades a un gènere o altre. Amb el futur pla d´igualtat el que es vol és donar-li un fil conductor, una estructura lògica a aquest tipus d´activitats, que fins ara han anat un poc soltes.

El dilluns que ve comença l´activitat per a difondre i explicar, més a fons, aquest pla d´igualtat. Dijous que ve, en el programa “Taula Oberta” abordarem aquest tema.

649 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!