‘Tagomago’ entra en el procés de muntatge i postproducció

L’últim curtmetratge del pegolí Sergi Miralles ja ha acabat el seur rodatge. Tres dies han tardat a filmar la història que a tot el món li sonarà, una història de dobles oportunitats. En els propers mesos es duran a terme els processos de muntatge i postproducció. S’espera que a finals d’any aquest estiga acabat i llest per a estrenar.
‘Tagomago’ està més pròxim a ser una realitat visible. El darrer curtmetratge del pegolí Sergi Miralles ja està rodat, el que vol dir que entra en la fase de muntatge i postproducció. Han estat tres intensos dies de rodatge amb gent que, una vegada s’estrene, sonarà al públic pegolí. L’última aposta de Miralles agafa el nom d’una illa de les Balears i està produït per ‘Aire de Cinema produccions’. ‘Tagomago’ “conta la història de Gonzalo, un empresari que després d’haver assaborit l’èxit, ara ha tocat fons, però a qui la vida li reserva una segona oportunitat”, explica el director Sergi Miralles.
El 13 de juliol a Dénia es va encetar el rodatge de ‘Tagomago’, i és que la mar i el port de Dénia són elements essencial al si de la història. Però no només el port de Dénia serà paisatge conegut per als pegolins, pegolines i la gent de la Marina Alta, en general. Hi ha més. El rodatge ha transcorregut per diferents localitzacions de la comarca de la Marina Alta, Pego ha estat un dels escenaris triats per Sergi Miralles. També la platja de Santa Anna, la carretera de les Marines o en un xalet de les Rotes de Dénia.

El curt ha comptat amb la participació de tres grans actors del panorama valencià com són Jaime Linares, Álvaro Bàguena i Abel Zamora. L’equip està composant en la seua gran majoria per tècnics valencians. Totes i tots ells han fet possible este rodatge haja que s’augura, tindrà, un resultat esplèndid.
‘Tagomago’ compta amb el suport de Culturarts Ivac. Així mateix, una part important del finançament s’ha aconseguit gràcies a la col·laboració de multitud de mecenes que han confiat en este projecte a través del micromecenatge que permet la plataforma Verkami.

En els propers mesos es duran a terme els processos de muntatge i postproducció. L’equip de ‘Tagomago’ espera acabar tot el procés i estrenar el curtmetratge a finals d’any.
744 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!