La Policia Local de Pego advertix d’un nou frau

En este cas contacten amb la futura víctima telefònicament oferint-li serveis de salut. La primera cita és gratuïta. El ganxo necessari per examinar la casa de la persona visitada i posteriorment poder furtar.
El nou frau detectat a Pego. La setmana passada la Policia Local en tenia constància per primera vegada. La manera de procedir del mateix: El primer contacte és telefònic. El nº que apareix al mòbil o als fixos que donen a conèixer les telefonades entrants és el 96 125 24 58. La veu és la d’una dona jove. Depenent de qui agafe el telèfon, pregunta per la persona major de la casa i li ofereix serveis de salut, com per exemple massatges a domicili per a aliviar el dolor. La primera sessió que ofereixen és gratuïta.

Si “la víctima” accedix, la persona que li fa el massatge té com a objectiu examinar el domicili que visita per tal de veure la seua seguretat, el nombre de persones que hi viuen, si hi ha alguna cosa de valor i similars, per a en un futur entrar a furtar.

Si alguna persona ha estat víctima d’aquest frau, el més recomanable és que es pose en contacte amb els cossos i forces de seguretat del municipi.
859 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!