Soul Tellers i Juan de Pablos estrelles de la nit més musical de la Fira

L’espectacle té l’hora d’inici a la mitjanit i al Pla de la Font. El soul, el funky, el rhythm and blues i altres ritmes de qualitat seran protagonistes durant aquest concert de més de quatre hores que il•luminarà la nit pegolina. Si no passa res, el concert del dissabte a Pego serà presentat el nou disc de Soul Tellers ‘Healing with the feeling’. La formació Soul Tellers liderada per Miguel Àngel Julián va nàixer en 2003 amb la finalitat de dedicar-se a la música soul, com bé indica el nom del grup. El seu darrer treball ‘Healing with the feeling’, que significa “curació amb els sentiments” va estar gravat a Memphis i produït i dirigit pel llegendari Willie Mitchell, descobridor, entre d’altres, d’Aretha Frankling. ‘Healing with the feeling’, que estava previst es presentara al públic després de l’estiu, podria ser presentat aquest dissabte a Pego, l’única condició perquè així siga depèn de què la fabricació estiga llest el disc. Si així fora, afirmava el mateix Miguel Àngel Julián “l’anem a començar a vendre, a un preu molt, molt assequible només 5 euros el dia del concert a Pego, així que el dissabte s’estrena el disc a Pego”.

‘Healing with the feeling’ parla de l’estat emocial de Julián que explicava que està “canviat les emocions més cap al sentiment que cap a l’estrés, estic prenent-me la vida amb més tranquil•litat, tot i que el disc bé carregat de temes potents, ràpids i alguna que altra balada, però el disc ve a reflexar un estat d’ànim que sents per apropar-se a la gent”.

La primera part del concert estarà protagonitzada per Soul Tellers que durant dos hores mantindran el contacte amb el públic. La segona part, estarà liderada per Juan de Pablos, locutor de RNE3 que actualment està al front del programa ‘Flor de Passión’ i que després del concert farà una sessió de soul, rhythm and blues i funky. Així les coses Miguel Àngel Julián deia a l’audiència de Ràdio Pego que “el dissabte quan estem tocant al concert el que volem fer és una festa en l’escenari” i és per això que demanava a la gent que acudirà al concert que “vinga amb ganes de gaudir, de cantar, que anem a presentar el disc allí i jo el que vull és que siga una gran festa”. Tot a partir de les 12 de la nit de dissabte al Pla de la Font.
844 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!