La Penya Valencianista celebra els seus 25 anys

Ho farà aquesta vesprada, a les 20 hores, al Camp Cervantes davant el València CF Veterans. A més, demà divendres comença el III Obert de Tennis ‘Vila de Pego’ en la seua fase prèvia. D’altra banda, els benjamins del Pego CF queden subcampions en el torneig de Futbol 7 de ‘El Verger’ 2009; els alevins queden en 4t lloc en aquesta mateixa competició. En esports destacar eixe partit que tindrà lloc aquesta vesprada de dijous, a les 20 hores al Camp Cervantes entre el València CF Veterans i el Pego CF Veterans per a celebrar els 25 anys de la Penya Valencianista pegolina.

D’altra banda, informar que divendres comença la fase prèvia del III Obert de Tennis ‘Vila de Pego’. Aquesta primera fase tindrà lloc fins el dilluns, 29. Després, a partir del dimarts 30 de juny i fins el diumenge 5 de juliol tindrà lloc, a les pistes del Club de Tennis la fase final d’aquest torneig pegolí. Un torneig que està homologat per la RFET i que repartirà 2000 euros en metàl•lic repartits en: 1.000 euros per al campió, 500 euros per al subcampió i 250 euros per al tercer classificat.

Per últim, parlem de la classificació del torneig de futbol 7 ‘El Verger’ 2009 en el que han participat les categories de Benjamins i Alevins de l’Escola de futbol del Pego CF quedant molt ben situats en la competició.

Així, pel que respecta als Benjamins, que estaven en el Grup II del Torneig ‘El Verger’ 2009, després d’empatar a 1 gol contra el Levante UD, guanyar a El Verger ‘B’ per 2 a 3 i també vèncer al Dénia per 0 a 2, es classificava per les semifinals. En aquesta fase en el primer xoc guanyava contra el Verger ‘A’ en la fase de penals després d’empatar a 1 i en la final perdia contra el València CF per 5 a 1, quedant en un magnífic segon lloc, per tant, quedant subcampions de la categoria Benjamins del Torneig de Futbol 7 ‘El Verger’ 2009.

Pel que fa als Alevins, que també jugaven el Grup II del Torneig, van perdre contra el Levante UD per 2 a 1, van guanyar contra El Verger ‘B’ per 0 a 3 i van empatar contra el Dénia 0 a 0. En la semifinal el Pego CF es va haver d’enfrontar al València CF i va aconseguir empatar, però en la fase de penals els xe van poder encaixar més gols i els rogets optaven a ocupar el 3r o 4t lloc de la classificació enfrontant-se al Levante UD. Després d’un empat a 1 gol, en la fase de penals els de la capital del Túria van marcar més tants i van aconseguir el 3r lloc, quedant l’Aleví del Pego CF el quart classificat de 8 equips.


836 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!