Sorpresa en el primer premi a monument gran; venç la Falla Plaça i Natzarè

La reacció ha estat de no creure-s’ho, amb cares d’estupefacció i, sobretot, d’alegria desbordant en asimilar la notícia. El primer premi del monument infantil ha estat per la Falla La Font. El millor llibret també ha estat el de La Font. Plaça i Natzarè també ha recollit el primer premi d’ofrena i presentació.
Les falles de Pego tenien esta vesprada una cita amb els nervis que provoquen les esperes abans del lliurament d’un guardó. En este cas eren cinc els que s’hi jugaven les tres comissions: La Font, Convent i Plaça i Natzarè. Després de l’ofrena al Santíssim Ecce-Homo, ha arribat el moment de pujar al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego per a conèixer el veredicte del jurat, representat per membres de tres falles.L’espera enguany ha estat llarga, al voltant de mitja hora després de l’horari previst ha fet acte de presència el jurat que havia de traslladar a les falleres i fallers, el seu veredicte. Este ha estat el següent:

[Escoltar audio]

Premi LLIBRET:

1r- Falla La Font2n- Falla Plaça i Natzarè3r- Falla ConventPremi OFRENA:

1r- Falla Plaça i Natzarè2n- Falla La Font
3r- Falla Convent
Premi PRESENTACIÓ:

1r- Falla Plaça i Natzarè
2n- Falla La Font
3r- Falla Convent

Premi MONUMENT INFANTIL:

1r- Falla La Font
2n- Falla Convent
3r- Falla Plaça i Natzarè


Premi MONUMENT GRAN:
1r- Falla Plaça i Natzarè2n- Falla La Font
3r- Falla Convent


La reacció de la Falla Plaça i Natzarè en conèixer-se guanyadora del premi a millor monument faller ha estat de sorpresa total. No s’ho imaginaven i a la presidenta, Xaro Seresola i a les falleres majors, Paqui Martínez i Judit Siscar, els ha costat uns segons assimilar la informació. En fer-ho, l’alegria ha estat immensa, com ho traslladen els crits d’entusiasme que han emès. En finalitzar l’acte la presidenta de la falla Plaça i Natzarè, no ha pogut contenir les llàgrimes d’alegria, mentre la resta de comissions assumien també el resultat amb uns altres ànims, però encara amb ganes de festa. Festa i alegria que s’ha traslladat en eixir a la plaça de l’Ajuntament, ja amb les xarangues.
La nit fallera pegolina continua amb sopar als casals i revetla posterior.
921 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!