Socialistes Pego descarta un pacte de govern amb Ciudadanos

En els últims dies s’ha parlat de la possibilitat d’ampliar l’equip de govern amb un pacte de legislatura entre Socialistes Pego i Ciudadanos. Pacte que el secretari general de Socialistes Pego i alcalde, Enrique Moll, ha descartat, sembla que definitivament, després de consultar amb l’assemblea del partit.


Al respecte de les negociacions, el regidor de Ciudadanos, Simón Ortolà, ha explicat que es van iniciar amb la visita a Pego en el mes de juliol del diputat provincial d’Infraestructures, Javier Gutiérrez. Ortolà ha comentat que en les reunions ha proposat donar suport a l’equip de govern tenint una delegació durant el que resta de legislatura.


Pel seu costat, Enrique Moll també s’ha remuntat a l’inici de les conversacions entre els socialistes i Ciudadanos, les quals relaciona amb negociacions mantingudes entre partits en la Diputació d’Alacant per tal de desbancar al PP.


D’altra banda, Simón Ortolà ha lligat la negociació a l’estabilitat política i a donar llum als pressupostos municipals del pròxim exercici. Considera que Ciudadanos ha de ser la clau per a traure avant els pròxims comptes.


Però, els socialistes aposten per negociar els pressupostos amb tots els partits de la corporació. Enrique Moll ha senyalat, a més, que l’elaboració s’ha vist retardada i no estaran preparats per als inicis de novembre.


Simón Ortolà ha insistit en que el suport de Ciudadanos als pressupostos està condicionat a la possibilitat de tindre una delegació en la corporació.

 

999 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!