Demà és el Dia de la Biblioteca

Demà divendres, dia 23 d’octubre se celebra el Dia de la Biblioteca 2020. Com tots els esdeveniments i activitats d’enguany, una commemoració un tant estranya per les circumstàncies en les que vivim per la pandèmia de covid-19. La biblioteca pública municipal de Pego ha organitzat algunes activitats, pensant especialment en el usuaris infantils. A les cinci i mitja de la vesprada s’hi projectarà el curmetratge The flying books. I una hora després tindrà lloc la presentació de l’auca Espanta la por 2020. A més, es regalarà als qui acudisquen demà punts de llibre especials de la tardor i làmines per a pintar. L’aforament és limitat i s’haurà de respectar totes les mesures sanitàries de prevenció.

Respecte a la resta del cap de setmana, a continuació detallem les activitats previstes.

Per a demà divendres, també, està prevista una visita guiada a Beniaia, a la Vall d’Alcalà, organitzada per la Mancomunitat de Turisme de Pego i les Valls en col·laboració amb el taller d’ocupació. S’iniciarà a les 10 h.

I passem al dissabte, jornada per a qual la gent del parc natural de la Marjal Pego-Oliva ha preparat uns jocs en la natura. L’activitat començarà a les 10 del matí, amb una trobada dels participants en el parking de la Muntanyeta Verda. L’activitat és gratuïta i per a participar-hi cal reservar plaça prèviament, telefonant al 679 19 52 27 o escrivint a parque_pegooliva@gva.es, abans de demà divendres a la una i mitja de la vesprada.

Així arribem al diumenge, en què la proposta és fer una ruta anomenada Les Asmeites, organitzada també per la Mancomunitat de Turisme Pego i les Valls. En col·laboració amb Naturalismolife. Les asmeites està a l’Atzúvia, des d’on eixirà el grup de senderistes a les nou i mitja del matí.

Atés a les circumstàncies actuals en les que vivim, per a gaudir de qualsevol d’aquestes activitats que ofereix la Mancomunitat de Turisme, cal reservar plaça prèviament.

Els telèfons de contacte amb l’oficina de Turisme de Pego i les Valls són el 96 640 08 43 i el
699 76 28 15. I el seu correu electrònic es diu pegoilesvalls@touristinfo.net

A més, a més, aquest serà l’últim cap de setmana per a gaudir de Tern, l’exposició pictòrica de l’artista pegolí Filiberto Siscar Sendra, que es troba al centre d’exposicions del carrer Hospital, fins al diumenge.

L’horari de visites és de dimarts a divendres de vesprada, des de les cinc fins a les huit. I els caps de setmana, de matí de les onze a la una i de les sis fins a les huit i mitja de la vesprada.

 

497 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!