Smoking Soul’s ja tenen el seu primer treball al carrer

Amb el títol de ‘L’espenta’, els pegolins volen fer “una crida esperançadora i positiva contra un context de desconfiança, inestabilitat i injustícia”. El proper 9 de març presentaran en directe el disc. Serà a la Mistelera junt a Inèrcia i Mal Abuso.
‘Herència cremada’ va ser l’avançament, en forma de single i videoclip, del que és el primer disc de la banda de Pego Smoking Soul’s. ‘L’espenta’ va eixir ahir al carrer i és, segons diu el grup, ‘una crida esperançadora i positiva contra un context de desconfiança, inestabilitat i injustícia’. D’altra banda, el primer single, ‘Herència cremada’, els mariners llancen un ‘cant d’unitat davant les situacions adverses que ens envolten en allò social i personal’.
Després de més de dos anys de preparació i gravació, l’esperat primer treball dels de Pego compta amb col·laboracions de la talla d’Ivan Gosp d’Aspencat i Àlex Seguí i Joan Marc de la Gossa Sorda. El disc conté 10 cançons més una introducció i un ‘bonus track’. ‘L’espenta’ ha estat enregistrat als estudis ‘On Tracks’ de Pego per Rafa Esplugues.
Els Smoking Soul’s esperen que la seua proposta agrade i que “siga una carta de presentació per poder fer… un viatge que ens porte a tots els llocs que siguen possible!”. El proper 9 de març Smoking Soul’s presentaran el seu primer treball al Centre Social ‘La Mistelera’ de La Xara. Ho faran junt als seus amics d’Inèrcia i Mal Abuso. Asseguren que eixe dia “obrirem una nova etapa amb un nou directe, moltes sorpreses i que serà l’inici d’un viatge de molts concerts al llarg del 2013”.
735 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!