El PPCV celebrarà cada mes esmorzars comarcals a la Marina Alta

El primer serà presidit pel president del PP provincial, José Císcar, a març. Amb estes trobades els populars pretenen mantindre la “unitat perquè és la major força que té el partit per a continuar treballant pels ciutadans”.
Divendres passat el vicesecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Cèsar Sánchez, va subratllar que “la cohesió del PPCV és la millor aposta per al futur de la Comunitat”.

Sánchez es va pronunciar d’esta manera durant la reunió amb alcaldes i portaveus del PP de la Marina Alta que va tenir lloc a Calp, i on van acordar mantindre esmorzars comarcals de la Marina Alta cada mes. Es tracta d’una ronda de trobades itinerants que inaugurarà al març el president del PP d’Alacant, José Císcar, i amb les que es pretén mantindre la “unitat dels populars, perquè és la major força que té el nostre partit per a continuar treballant pels ciutadans”, declarava Sánchez.

Així, el vicesecretari general del PPCV va reclamar als representants del PP que “no cessen ni un minut de treballar pel que de veritat importa, pels ciutadans, que escolten les seues demandes i proposen solucions”. “El projecte del PP és el projecte dels ciutadans, així que mentres hi haja un problema per solucionar no hi haurà ni un responsable popular amb descans”, ha asseverat.
575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!