Compromís es compromet a “refer el país”

“Amb humilitat i al costat de la gent”, declarava Enric Morera, diputat a les Corts per Coalició Compromís i secretari general del Bloc. Mireia Mollà, diputada a les Corts per Coalició Compromís manifestava que la lluita de la formació “és que la societat entenga que els valors s’han de recuperar per damunt de les idees”.
Dissabte passat el Bloc-Compromís de Pego va celebrar el dia de la crosta amb els diputats de les Corts Enric Morera i Mireia Mollà. També estava previst que acudira el diputat al Congrés Joan Baldoví, però a última hora es va presentar a Sueca el President del Congrés per assistir a la solta d’aigua i no va poder desplaçar-se a Pego. Des de l’executiva local es mostraven molt satifests per la resposta de la gent a l’acte, com apuntava la portaveu a l’ajuntament de Pego per la formació, Conxa del Ruste que subratllava l’augment en participació al dinar respecte a l’any anterior.
Mireia Mollà posava l’accent en la crisi de valors, una crisi que preocupa a la gent de Compromís i a la societat en general, segons la diputada. Apuntava Mollà que “provablement les altres crisis vingues d’esta crisi de valors i, perdre la batalla que hi ha en el carrer en este moment per recuperar uns valors fonamentals, serà determinant per a solucionar les altres crisis” davant això, Mollà declarava que “Compromís, junt a la ciutadania, hem de guanyar esta batalla”.

La diputada il·licitana acusava “els polítics de Partit Popular i també de Partit Socialista directament estan rient-se en la nostra cara, en la ciutadania” davant els drames que s’estan donant.
Mireia Mollà assegurava que darrere de l’acte d’eixir al carrer a reclamar una sanitat pública, un canvi en la llei hipotecària, una educació digna, hi ha “un model d’entendre la societat i la vida, uns valors que s’han de primar per damunt de tot, inclús en la política que tanta falta té de recuperar valors d’ètica, d’honestedat i justícia”. Manifestava que és una batalla que “heu de propiciar vosaltres estant al costat de la gent que patix […] Eixe és el repte de Compromís”.

Enric Morera recordava que la Constitució va ser reformada pel PP i PSOE “per a dir que, passe el que passe, encara que hi haja gent suïcidant-se i que no puga pagar la hipoteca o no tinga per a menjar, pagarem als acreedors, que són els bancs que ens han portat a este sistema”. Preguntava Morera qui “s’ha repartit el que queda de les nostres d’estalvis, que era una xicoteta banca pública?”. Davant això, el diputat declarava que “els hem de dir a la bona gent que ha confiat amb el PP i fins i tot amb el PSOE que els estan enganyat, que se’n vinguen cap ací, que vinguen a Compromís, que vinguen a fer una nova forma de fer política”.
Manifestava el diputat d’Oliva que Compromís té com a objectiu “construir una alternativa i un horitzó de vida digna per a la nostra gent”. La coalició, per a fer-ho aposta per la serietat sense deixar de banda l’humor. Assegurava Enric Morera que “ens podem enganyar en molts llocs, però és cert que nosaltres on estem governant, ho estem fent bé, fent una política diferent”. Morera avançava que des de Compromís “refarem el país amb un somriure i amb humilitat”.831 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!