Smoking Souls estrena ‘Vida’, el primer senzill del seu tercer treball ‘Cendra i Or’

Amb ‘Vida’ volen fer «un crit d’esperança, amor i estima, un crit d’il·lusió per canviar la història i capgirar la realitat», han publicat a la seua pàgina de facebook on han presentat este senzill en format videoclip. Al mes de febrer veurà la llum el tercer disc dels pegolins.

smoking-1Amb la veu inconfusible de Carlos Caselles i el ritme enèrgic de les guitarres de Caselles i Pau Camps, el baix de Miquel Àlvarez i la bateria de Josep Bolufer, Smoking Souls han presentat hui, a través de la xarxa social facebook, el primer senzill del seu tercer treball discogràfic que veurà la llum el mes que ve, al febrer, sota el títol de ‘Cendra i Or’.

smoking-3Vida‘ és el títol de la primera cançó que ens deixen assaborir els de Pego d’eixe nou disc. El títol vol transmetre, com també la música, la lletra i les imatges que donen cos al videoclip de ‘Vida’, «un crit d’esperança, amor i estima, un crit d’il·lusió per canviar la història i capgirar la realitat, per trencar el reflex d’allò que no ens agrada i reprendre el timó de les nostres vides», expliquen en la publicació de presentació del videoclip. Este ha estat dirigit per l’equip de Tresdeu Media amb Pau Berga com a director al capdavant d’un gran equip tècnic i d’una ambiciosa producció.

 

3472 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!