Sandra Frau Garcia aconseguix el bronze amb la Selecció Valenciana de Bàsquet

En la categoria d’Infantil femení en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es va disputar del 3 al 7 de gener. Era la segona vegada que era seleccionada per a jugar en este campionat. La primera ocasió va jugar en la categoria aleví i ara en la d’infantil. També va estar present la pegolina Rosi Herédia, en el cos tècnic de l’equip Cadet femení que quedava en sisena posició del campionat d’Espanya.

p1b61acnqh18dgujbn96h6e1gedm
Foto: FBCV

capturaParlem de bàsquet perquè la pegolina Sandra Frau Garcia, que va formar part de l’Infantil Femení de la Selecció Valenciana de Bàsquet, va aconseguir, amb el seu equip, la tercera posició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques disputat entre el 3 i el 7 de gener de 2017. La Comunitat Valenciana tancava així, per tant, la seua participació amb dos medalles de bronze, un quart lloc i un sisé, balanç que la situa en esta edició en la segona posició del rànquing general de comunitats autònomes empatada amb Andalusia i només per darrere de Catalunya.

La primera alegria va arribar molt enjorn de la mà de la selecció Infantil Masculina, que va guanyar a Castella Lleó per 58-71. Un parcial de 6-24 en el segon quart va catapultar els xics de Xavi Albert cap a un meritori triomf.

p1b61acnqhc08a40108i1ams1chsk
Foto: FBCV

A continuació van ser les xiques de la selecció Infantil Femenina, on jugava la pegolina Sandra Frau Garcia. Elles van aconseguir un merescut premi a un gran Campionat, superant a Aragó per 75-50 gràcies a una extraordinària segona meitat.

La selecció Cadet Masculina també va competir per la medalla de bronze, però en este cas no va poder arrodonir la jornada amb un triomf. Aragó, en esta ocasió, va ser botxí dels xics valencians, que van caure derrotats per 71-59.

p1b61acnqghiu1bk4152r9b9184sg
Foto: FBCV

La selecció Cadet Femenina, en la que trobàvem a la pegolina Rossi Herédia entre el cos tècnic (com a entrenadora) finalitzava en la sisena posició després de perdre en el seu partit pel 5t lloc davant d’Aragó, en un partit molt igualat com indica l’ajustadíssim resultat final (69-67).

 

3034 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!