Sis municipis de la comarca se sumen al Consell de l’Acord per l’Ocupació de la Marina Alta

Aquest matí la Casa de Cultura de Pego ha estat la seu de la reunió del Consell Rector de l’Acord Comarcal en Matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Marina Alta. Representants dels consistoris de la comarca, Labora, Creama, sindicats i federació i associacions empresarials s’han donat cita a Pego, municipi que ostenta la capitalitat enguany de Creama. La reunió està encapçalada per Sebastián Cañadas, president de Creama i Diputat de Sectors Productius, i per l’alcalde de Pego, Enrique Moll, encarregat de tancar l’acte.

Rosario Donderis, gerent de Creama, ens ha explicat els detalls de la trobada.

En l’ordre del dia del Consell s’ha inclós la votació per a la incorporació de nous municipis a l’Acord Comarcal en Matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Marina Alta. Són l’Atzúbia, Benimeli, Sagra, Tormos, Murla i Benidoleig. D’aquesta manera, el Consell reuneix a 32 de les 33 localitats que formen la comarca. Només queda per adherir-se la Vall d’Alcalà.

El regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, ha parlat del sentit del Consell.

També s’ha produït en el consell l’adhesió de la Intersindical Valenciana: STEPV, sindicat lligat al món de l’educació i formació.

En la seua intervenció, Enrique Moll ha destacat el fet que el Consell està format ja per 32 de 33 municipis i 14 entitats socials, la qual cosa, ha manifestat, demostra la sensibilitat que existeix a la Marina Alta per l’ocupació i el desenvolupament local. Moll ha ressaltat, a més, la importància del treball conjunt entre administracions públiques, agents socials i altres actors que incidixen directament en les polítiques actives d’ocupació i que s’ha materialitzat a Pego.

727 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!