L’edifici del mercat continuarà sent millorat amb noves actuacions

Fa uns dies parlàvem en l’Informatiu Ràdio Pego de les actuacions que s’ha dut a terme al mercat municipal, per tal de millorar la seguretat i l’estètica. Les instal·lacions tenen portes noves, també s’ha creat una zona per als contenidors de residus i deixalles, i s’ha cobert els aparells d’aire condicionat per tal de fer l’espai més atractiu visualment.

Les millores, tal com explicava el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Pego, Ricardo Sendra, han estat dutes a terme amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.

Aquest matí el diputat provincial de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius, Sebastián Cañadas, ha visitat les instal·lacions del Mercat Municipal de Pego, aprofitant que hui ha presidit el Consell Rector de l’Acord Comarcal en Matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Marina Alta. L’han acompanyat l’alcalde, Enrique Moll, i l’edil Ricardo Sendra, amb els qui ha parlat de la possibilitat de continuar la col·laboració entre ambdues administracions per a escometre nous projectes amb l’objectiu de revaloritzar el mercat.

782 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!