S’inicien els actes per a celebrar els 10 anys de vida de l’escola municipal de teatre

La representació de Mort de dama va ser el punt d’eixida a la resta de representacions que estan previstes per a celebrar el desè aniversari de l’escola de teatre de Pego. Entre els actes la presentació d’una nova obra per part de Dijous Teatre i també l’estrena del documental que resumirà este intens periple teatral al poble.
Enguany es complixen de 10 anys de la creació a Pego de l’escola municipal de teatre. Es va nàixer des de la regidoria d’Educació que la va incloure com a opció a triar entre els tallers de l’Escola de Persones Adultes ‘Pérez Ramos’ . Des del primer any ha estat tot un èxit. Any rere any més gent han assistit a les classes de teatre. Des de 2007 no han deixat de crear-se grups teatrals a l’ombra de l’escola municipal de teatre: Butaca Teatre, Tres i no res Teatre, Dijous Teatre, Farfullit Teatre i Atrevits Teatre.
Esta activitat que s’ha vist reflectida en el nodrit nombre d’obres presentades en estos 10 anys de vida, confirmen que a l’escola municipal de teatre de Pego «estem vius i ben vius», assegura el professor de l’escola i també director de totes les companyies creades. De fet, si dissabte passat es tornava a representar, un any després de la seua estrena, Mort de dama. Per a este mes de desembre hi ha previst dos representacions

– Dissabte 13 de desembre: Sang i Ceba per Atrevits Teatre. 19.00h.
– Dissabte 20 de desembre: estrena de Momo a càrrec de Dijous Teatre. 19.00h.

A més, s’està preparant per a la primavera l’estrena d’una nova obra de Tres i no res i la preparació també d’altres projectes per part de la resta de companyies. Explicava Monzonís que durant estos 10 anys són «molta gent treballant» amb un «nivell acceptable per part de tot el món».

Ens haurem d’esperar a 2015 —tot apunta que al mes de febrer— per poder gaudir de l’audiovisual que està recollint els 10 anys de vida de l’escola municipal de teatre.
762 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!