La Macma aprova el pressupost per a 2015

El ple de la Macma aposta pel Llibre de la Marina Alta com a projecte vertebrador de la comarca. Un projecte que té com a objectiu unificar els valors i atractius de la comarca.
El passat dijous es va celebrar al Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Calp la darrera sessió plenària de l’any de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta. Un ple especial on es va abordar el pressupost per a 2015 –d’un total de 99.800 euros, en la línia dels últims exercicis– i on es va plantejar novament als alcaldes i regidors la proposta del Llibre de la Marina Alta, un document vertebrador que aglutinarà la promoció i difusió de tota l’oferta cultural de la Marina Alta, “tot i entenent la cultura com un compendi de turisme, gastronomia, patrimoni i tota la resta d’actius que defineixen la identitat de la comarca”, concreta la nota de premsa de la Macma. La Mancomunitat comarcal el qualifica “d’un projecte ambiciós” en el que la Macma ha treballat durant els últims exercicis i que pretén globalitzar el concepte de Marina Alta tant dins com fora del nostre territori. De fet, part fonamental del finançament d’aquest projecte ve inclòs dins dels pressupostos per a 2015, els quals foren aprovats per unanimitat.

Si més no, a més de la resta de punts del plenari, la presentació de la proposta va centrar la convocatòria. De fet, tal com resumí el president de la Macma, Antoni Joan Bertomeu: “Després de superar els reptes d’una legislatura complicada, cal celebrar l’estabilitat de la Macma amb un projecte d’aquesta solidesa. Per tant, és necessari i és el moment d’unificar els valors i atractius de la comarca en un material que sintetitze el valor del nostre territori i al mateix temps abarque el conjunt d’interessos i referents de la Marina Alta”.

En aquest sentit, els regidors valoraren la importància estratègica de la iniciativa i consegüentment votaren positivament per recolzar el desenvolupament d’un pla que anirà prenent forma en els següents mesos. Una proposta, en definitiva, que es perfilarà al proper plenari de la Macma a gener i que serà presentada igualment a Fitur 2015 com a escenari idoni per traçar les coordenades de la marca Marina Alta.
736 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!