S’inaugura l’Exposició del XLI Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’

La inauguració és esta vesprada a les 20h. Estarà oberta al públic fins el 30 de juny, de dilluns a dissabte, de 10 del matí a 1 de la vesprada i de 5 a 8 de la vesprada. L’exposició del 41é Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’, és una de les més completes dels últims anys, segons el parer del jurat, perquè la majoria de les 25 obres seleccionades que hi formen part, tenen un gran nivell. A més, l’obra premiada, Baterias 5’ d’Ana Chacón Villalonga i els accèssits ‘Revolución IV’ de Carolina Valls Juan i ‘Buscando la costa’ de Tomàs Civera Vallés, tenen una qualitat extraordinària.

IMG_1441Quan a principis de maig el jurat del 41é Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’ fallava el premi, ja tenien clar que «ens hem quedat amb una exposició digna de qualsevol museu d’art contemporani», en paraules d’Antonio Barroso, perquè, segons ell reunix obres «amb uns llenguatges personals, rotunds, impactants».

Reforçava esta idea Roman de la Calle afirmant que «l’exposició resultant serà una de les més completes perquè, si és de veres que hem deixat 25 obres fora, la majoria de les seleccionades tenen un gran nivell. Això ha fet també que el premi i els accèssits siguen d’una categoria extraordinària».

El jurat del Certamen Nacional de Pintura, Roman de la Calle, Juan Ramon García Castejón, Paco López Gómez i Antonio Barroso Vega, a més de la regidora de Cultura, Laura Castellà Sastre, van considerar que Baterías 5‘ de Ana Chacón mereixia el premi.

guanyador
Els accessits van ser per a Carolina Valls Juan per ‘Revolución IV

1er-finalista
i per a Tomàs Civera Vallés per ‘Buscando la costa‘.

2n-finalista

18813704_1214615768661963_2144265127893790180_nEl jurat convida enèrgicament convidava a tot el món a visitar-la l’Exposició del XLI Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’ perquè «poques vegades reunixes a tants llenguatges i artistes d’este calibre».

La inauguració de l’exposició tindrà lloc esta vesprada de divendres, 9 de juny, a les 20h., al Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego. La mostra es podrà visitar fins el 30 de juny en horari de de dilluns a dissabte, de 10 del matí a 1 de la vesprada i de 5 a 8 de la vesprada.

1529 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!