La XEMV manté una primera reunió amb directora general de la CVMC per començar a establir un protocol de col·laboració

La reunió ha tingut lloc este matí a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Ha estat un primer contacte entre les dos entitats per conèixer-se i per començar a estudiar les possibilitats de col·laboració entre les emissores municipals i la futura ‘à.’

IMG-20170609-WA0006La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV) mantén la primera reunió amb directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per intentar establir un protocol de col·laboració. Este matí a la seu de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha tingut lloc eixa primera reunió entre la XEMV i la directora general de la CVMC, Empar Marco i Albert Vicent, l’encarregat de l’informe per a la CVMC ‘xarxes de TV i ràdios comarcals’. A la reunió també ha estat present el secretari general de la FVMP, Vicent Gil i representants de la XEMV com Julio Gómez (Ràdio L’Om de Picassent), Pilar Moreno (Ràdio Sol d’Albal), Manolo Villada (Ràdio Túria de L’Eliana) i Mònica Bello (Ràdio Manises).

La reunió ha estat una primera presa de contacte entre les dos entitats per conèixer-se i parlar sobre les possibilitats que hi ha de col·laboració per al futur. La directora general de la CVMC, Empar Marco ha assegurat, en acabar la reunió que la Corporació vol «cooperar amb la XEMV perquè pensem que és molt important per a la plataforma que vol nàixer en els mitjans públics valencians, la informació de proximitat i la informació de proximitat és evident que la donen les ràdios i les televisions locals i comarcals. I per tant, una col·laboració amb tota la gent que esteu treballant en els pobles […] és importantíssima per a nosaltres».

Així, esta primera reunió, ha servit per conèixer-se mútuament però també per començar a «establir quin pot ser el protocol de col·laboració que està per fer, però tenim molt d’interès i eixa és la nostra filosofia», comentava Marco.

 

1755 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!