L’Atzúbia participa per 4ª vegada consecutiva en el Festival Internacional de curtmetratges Très court

El festival és un esdeveniment internacional sense fronteres, que enguany es realitza del 9 al 18 de juny en prop de 100 ciutats de 30 països diferents. A l’Estat espanyol només es podrà gaudir d’este festival a l’Atzúbia i a Bilbao. Très Court esdevé una mostra de la millor producció audiovisual mundial en format “molt breu”, curtmetratges de màxim 4 minuts molt presents a la televisió i a Internet. A l’Atzúbia les projeccions es faran divendres 9 i dissabte 10 de juny, a les 20h, al Centre Cultural “Ausiàs March”. L’entrada és gratuïta.

18838920_1437893292899041_861103691481403086_nL’Atzúbia participa, un any més, i ja van 4, en el Festival Internacional de Curtmetratges Très court, que arriba a la seua 19ª edició. El festival és un esdeveniment internacional sense fronteres, que enguany es realitza del 9 al 18 de juny en prop de 100 ciutats de 30 països diferents. A l’Estat espanyol només es podrà gaudir del mateix a dos localitat, a Bilbao i a l’Atzúbia. En la veïna població de l’Atzúbia les projeccions es realitzen hui divendres 9 i demà dissabte 10 de juny a les 20h al Centre Cultural “Ausiàs March”. L’entrada és gratuïta.

El Festival Très Court esdevé una mostra de la millor producció audiovisual mundial en format “molt curt”, i és que està composat de curtmetratge de màxim 4 minuts. Un format molt present a la televisió i a Internet. El festival internacional inclou tota mena de gèneres cinematogràfics (animació, ficció, clips, videoblogs…) i acull al seu si una actualització de les noves tendències artístiques i tècniques en el món de l’audiovisual.

Però el Festival, a més de ser un aparador, una caixa de ressonància de la creativitat i l’originalitat artística en la producció audiovisual en format “molt curt”, ho és també de les preocupacions i la perplexitat dels ciutadans i ciutadanes d’un món en crisi, d’un món en canvi constant per la revolució tecnològica.

La projecció de cada sessió de Très Court constarà de dues parts, de 20 curts aproximadament cadascuna, i un descans de 15 minuts. Acabada la projecció, el públic podrà triar individualment els tres curts preferits, que s’afegiran a la tria que farà el públic de les altres ciutats d’arreu del món per tal d’atorgar el Premi del Públic en el International Film Festival “Trescourt”.

El resultat de les votacions globals es publicarà en www.trescourt.com.

 

1757 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!