Set xiquets i xiquets reben els diplomes del Curs d’Educació Vial

Pau Dominguis Hervás, Andrea Arnadis Siscar, Melissa Gavena, Ainhoa Alentado Alemany, Sorina Maria Chust Bajan, Quim Sendra Sendra i Marina Folqués Lloret són alumnes de sisé de Primària dels col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia i Sant Antoni. Han fet el curs d’Educació Vial dirigit per Santiago Montero, oficial de la Policia Local.

Ahir van acudir a l’Ajuntament de Pego per a rebre, al saló de plenaris, un diploma que els premia pel treball que han fet dins d’aquest curs. En l’acte, en què es va guardar totes les distàncies i les mesures de seguretat, van estar presents Santiago Montero i l’alcalde de Pego, Enrique Moll. Ambdós van destacar cóm s’havien implicat i esforçat els set alumnes. També hi acudiren un mestre de cada escola per a donar suport als seus estudiants.

Santiago Montero obrí l’acte amb l’última cançó de Pau Donés, mort recentment, per tal de donar les gràcies als xiquets i xiquetes per l’afecte que li han demostrat i demostren sempre. L’oficial també ha agraït el comportament que han tingut durant l’estat d’alarma, respectant al màxim les setmanes de confinament.

En aquesta mateixa línia es va manifestar Enrique Moll, qui destacà que el d’enguany ha estat un curs molt estrany, marcat per la pandèmia de coronavirus, la qual ha suposat la desaparició dels xiquets dels carrers. Moll els ha explicat que els xiquets i xiquetes, a l’igual que la resta de la població han de continuar mantenint mesures com la distància social i l’ús de la mascareta, també durant aquest estiu. A més, l’alcalde ha posat l’accent en la conducta exemplar dels més menuts durant el confinament, tan dur perquè ha suposat l’allunyament dels amics i familiars, a més de l’incertesa. Per descomptat, Moll també els ha recordat que han de seguir aplicant, sempre, tots els coneixements que han adquirit en el curs d’Educació Vial.

1358 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!