Sabates infantils a la Plaça de l’Ajuntament per a combatre el canvi climàtic

El Grup Criança de Pego convoca per aquesta vesprada una concentració simbòlica i sense públic a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’un acte a favor del clima baix el lema Hui la covid-19, demà el canvi climàtic, actuem ara.

El grup pegolí naix a partir d’aquelles dones que recentment han segut mares i comparteixen experiències i preocupacions sobre la criança dels seus fills i filles. Ara, en aquest acte posen l’accent en el futur de les pròximes generacions, explica una mare del grup, Natalia Piera.

L’acte consisteix en omplir la Plaça de l’Ajuntament de Pego amb sabates infantils. Un fet que altres ciutats com Londres o Amsterdam han dut a terme i ha tingut un gran impacte, comenta Clara Pastor, membre del Grup.

Davant les condiciones de l’emergència sanitària de la COVID-19, la normativa sols permet la presència de 40 persones. En aquest cas, l’acte comptarà amb les organitzadores, qui seran les encarregades de llegir un manifest a partir de les 18:00h. A més, Lluna Pons, mare i membre del grup, ens relata els objectius principals d’aquest acte.

El Grup Criança Pego s’ha iniciat en aquest acte reivindicatiu, però no descarten fer altres accions per millorar el futur, avancen les mares del grup.  

 

 

1299 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!