S’esgoten els tiquets per al sopar popular organitzat per l’Assemblea de Pego dins les I jornades al voltant de festes populars i alternatives

Fa uns minuts l’Assemblea de Pego ha publicat que ja s’han esgotat els tiquets per al sopar popular que incloien les I Jornades de festes populars i alternatives. Estes jornades es realitzaran divendres 26 de juny, dia en què s’inicien les festes al municipi. Hi ha programat un debat a les 19h., i un sopar popular a les 21.30h. Cap a les 23.30h., en passacarrer s’anirà al concert de festes 2015. Totes estes activitats es realitzaran davant l’institut vell. Comptem amb la col·laboració de la regidoria de Festes.
Enguany, un grup de pegolins i pegolines, des de l’Assemblea de Pego, han decidit obrir un debat sobre les festes del poble organitzant les I jornades de festes populars i alternatives a Pego.

Expliquen que consideren «necessàries unes jornades com aquestes, amb un bon sopar popular, per a viure la germanor entre les pegolines i els pegolins, i viure les festes al carrer d’una forma diferent», segons expliquen a la publicació de convocatòria realitzada al facebook.
Les jornades començaran amb un debat obert. Este està previst a les 19h., i es desenvoluparà al carrer que dóna a l’antic institut de Pego. La voluntat de l’Assemblea de Pego era dur a terme eixes I Jornades al voltant de les festes populars i alternatives a l’interior de l’institut, però este està en obres i des de l’Ajuntament han aconsellat no fer ús d’ell per evitar accidents.

Les I Jornades de festes populars i alternatives a Pego continuaran amb un sopar popular del que ja no queden tiquets. Fa uns minuts l’Assemblea de Pego ha publicat al seu facebook que estos s’havien esgotat.
En acabar el sopar, en passacarrer, a ritme de batucada o similar, s’anirà fins el concert de festes que tindrà lloc al recinte multiactivitats La Trilladora.

La regidoria de Festes ha posat a disposició d’esta iniciativa els taulers i les cadires necessàries per al sopar popular.
924 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!